De kwaliteitsglazen voor verschillende toepassingen

Onze ogen moeten tegenwoordig harder werken dan ooit. Onze moderne levensstijl vormt gedurende een dag wisselende visuele uitdagingen: we schakelen tussen verschillende apparaten en tussen binnen- en buitenactiviteiten, en tijdens het rijden houden we constant verschillende afstanden in het oog.

Wij bieden glazen die speciaal zijn ontworpen om u elke dag een helder, comfortabel zicht te geven, terwijl u uw favoriete dingen doet. Kijk welk verschil onze LifeStyle-glazen voor u kunnen maken.

Voor binnen of buiten

Glazen die passen bij uw activiteiten, zowel binnen als buiten. Ze verschuiven mee met uw blik, van gedetailleerd zicht naar afstand.

Voor autorijden

Glazen die geoptimaliseerd zijn voor autorijden, zodat u zowel overdag als 's nachts een beter zicht op de weg heeft. (SuperDrive)

Voor digitaal gebruik

Glazen met speciale digitale zones maken het gemakkelijker om naar schermen te kijken en te schakelen tussen digitale apparaten (SuperDigital varifocaal)

Op al onze lifestyle-glazen geldt onze 2 voor 1-aanbieding bij aankoop met een montuur. Zie onze speciale aanbiedingen voor meer informatie.

Glazen die passen bij uw levensstijl

Bekijk onderstaande tabbladen om te zien welke soorten glazen bij u passen. Bezoek ons om de voordelen van kwaliteitsglazen te ervaren en meer te weten te komen

SuperDigital varifocaal

Deze varifocale glazen zijn perfect voor dagelijks gebruik, maar geoptimaliseerd voor het kijken naar digitale schermen. Ze zorgen dat u altijd scherp kunt zien wanneer u smartphones, tablets, computers en andere apparaten gebruikt.

Antwoord op uw vragen

Tijdens het autorijden bij regen, of bij tegenliggers in het donker, zie ik slechter. Is hier een bril voor?

Hoe meer licht er is, hoe beter het zicht zal zijn. Dat geldt voor iedereen. Toch zijn er oplossingen om dit te verbeteren, namelijk met ons type glas Ultradrive Night. Dit glas zorgt voor contrastrijker zicht tijdens autorijden en het vermindert schittering van koplampen. 

In welke kleuren zijn de ultradrive glazen beschikbaar?

Ultradrive glazen zijn er in twee varianten, ultradrive day en ultradrive night. De 'day' variant is roodbruin en zeer geschikt voor autorijden overdag bij allerlei weersomstandigheden. De 'night' variant heeft een gele tint en wordt door veel gebruikers als contrastverhogend ervaren bij autorijden in het donker. Als u meer wilt weten raden wij u aan uw lokale Specsavers winkel te bezoeken waar ze u er alles over kunnen vertellen.

Wat betekent Ultra Clear?

Vandaag een bril besteld gekocht bij jullie, op de bon staat o.a. vermeld: 'Ultra Clear '.Kunt u mij zeggen wat dit inhoud?

Ultra Clear betekent dat de glazen ontspiegeld zijn. De glazen hebben dan geen hinderlijke spiegeling. U heeft dan scherper zicht en de bril ziet er mooier uit. Op ontspiegelde glazen zit bovendien een kraswerende laag. 

Computerbril / bureauglas

Ik ben werkzaam als cassiere en heb een leesbril. Nu heb ik gehoord van de computer/kantoorbril ? Ik ben dus op zoek naar een bril die ik achter de kassa op kan houden. Dus meer bereik dan een leesbril.

Bureauglazen (ofwel computer-/kantoorbril) zijn heel prettig voor mensen die werk verrichten waarbij regelmatig op verschillende nabij-afstanden wordt gekeken, zoals bij computergebruik waarbij toetsenbord, leeswerk en monitor vaak een verschillende kijkafstand opleveren. De beste oplossing is daarom afhankelijk van de wens tot welke afstand scherp te willen zien en de mate van afwisseling veraf/dichtbij.

Waarom is UV-straling van de zon schadelijk voor de ogen?

Het schadelijke effect van UV-straling neemt toe naarmate er langere blootstelling plaatsvindt, net als bij de huid. Het verhoogt de kans om cataract (staar) of macula degeneratie te krijgen en ook op de oogleden kunnen huidafwijkingen ontstaan. Vandaar dat een goede zonnebril echt verstandig is als je naar buiten gaat in de zon, net als zonnebrand op je huid.