Tweede bril gratis vanaf €89? Yes!

Wij staan altijd voor u klaar

Wilt u meer informatie over een bepaald onderwerp? Hieronder vindt u een lijst met meest gestelde vragen. U kunt ook altijd contact met ons opnemen.

Wat gebeurt er bij een oogmeting?

Onze gratis deskundige oogmeting wordt uitsluitend door een gediplomeerde opticien uitgevoerd. Bij de oogmeting wordt er naar de sterkte en de beste correctie voor uw ogen gekeken. De oogmeting bestaat uit 3 onderdelen: de voormeting, de oogdrukmeting en de oogmeting. Bij de voormeting wordt met behulp van de autorefractor de eerste objectieve oogmeting gedaan. Dit is belangrijk om inzicht te krijgen in uw gezichtsvermogen. Na de voormeting wordt een oogdrukmeting gedaan. Vervolgens wordt tijdens de oogmeting bepaald of u verziend bent (objecten dichtbij zijn onscherp), bijziend (objecten van ver zijn onscherp) of dat u astigmatisme heeft (troebel zicht als u naar voorwerpen om u heen of verder weg kijkt). Het doel is om een optimale sterkte te bepalen, waardoor u met behulp van een bril of contactlenzen comfortabel kunt zien.

Hoelang duurt een oogmeting?

Een oogmeting duurt gemiddeld 20 minuten.

Hoe vaak moet ik mijn ogen laten testen?

Voor de meeste mensen is het raadzaam om elke twee jaar een oogmeting te laten doen. Maar als u klachten heeft adviseren we u om eerder te komen. Als u ook naar de gezondheid van uw ogen wilt laten kijken adviseren bij u een ooggezondheidsonderzoek af te spreken bij de optometrist.

Voorwaarden

Deze aanbieding geldt bij aankoop van elk montuur vanaf €89. Standaard 1.5 enkelvoudige glazen op sterkte zijn gratis bij elk montuur. Voor varifocale glazen of glasopties, zoals dunne glazen, gelden vaste toeslagen. Wilt u als 2e bril een zonnebril, dan kiest u een montuur uit de SUN-collectie of een willekeurig ander montuur uit onze collectie die geschikt is als zonnebril. In uw zonnebril ontvangt u gratis zonneglazen met UV filter ter waarde van €40. De aanbieding geldt niet voor onze veiligheidsbrillen. De aanbieding geldt voor 1 persoon, de glazen in beide brillen worden gemaakt op basis van hetzelfde brilrecept. Heeft u een (aanvullende) zorgverzekering met een complete bril als brillenvergoeding (de naturabril) dan kunt u ook van deze aanbieding profiteren. Wat die aanbieding inhoudt, is afhankelijk van uw naturaverzekering en de door u gewenste brillen. Vraag daarom in uw Specsavers-winkel naar die aanbieding. Op online aankopen zijn Specsavers Algemene voorwaarden voor online aankopen van toepassing. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.