Over Specsavers - Specsavers Opticiens & Audiciens

Betaalbare oog- en hoorzorg voor iedereen

In 1984 richtten Doug en Mary Perkins opticienketen Specsavers op. Ze wilden een opticien zijn die net zo betrouwbaar was als de lokale opticien maar met de inkoopkracht van een internationale onderneming. Het idee hierachter was dat zij zo voordelige prijzen konden voeren zonder dat het ten koste ging van de kwaliteit. Nog steeds staat dit ideaal van de familie Perkins centraal in alles wat Specsavers doet. Met hart voor de lokale ondernemer en een slim inkoopbeleid weet Specsavers haar klanten jaar in jaar uit aan zich te binden.

“Dankzij haar stichting kan Specsavers lokale liefdadigheidsinstellingen en goede doelen financieel ondersteunen”

Meer weten over Stichting Specsavers Steunt

Specsavers in de media

Bezoek onze Newsroom en vind het laatste nieuws rondom Specsavers, bekijk onze beeldbank, lees over Specsavers in andere media of kom in contact met een van onze persvoorlichters.

Partnerschap

"Alle winkels van Specsavers worden gerund in ons unieke partnerschap, waarbij onze optiek-, horen- en retailpartners zelf lokaal ondernemen. Zo garanderen we dezelfde betrouwbaarheid als een lokale opticien, met alle voordelen van een internationale onderneming."

Lees meer over partner worden van Specsavers

Specsavers voor professionals

Professionaliteit en kwaliteit vinden wij belangrijk, ook voor de zakelijke markt. Daarom bieden we de juiste informatie, werken we met de beste professionals en leveren we een speciale serie preventie - en beschermingsproducten voor professioneel en intensief gebruik.