Over Specsavers

Waarom Specsavers

Waarom Specsavers?

Waarom kopen ruim 30 miljoen consumenten wereldwijd hun bril, contactlenzen of hoortoestellen bij Specsavers? Dat komt door een unieke combinatie van een uitgebreid en kwalitatief aanbod, voordelige prijzen en aanbiedingen voor iedereen, én gegarandeerde professionaliteit. Lees hier meer.

Geschiedenis

Geschiedenis

Specsavers, ‘s werelds grootste opticienketen in particulier bezit, werd in 1984 opgericht door de opticiens Doug en Mary Perkins. Ze gingen met hun bedrijf van start vanaf een tafeltennistafel in hun logeerkamer. Lees hier meer.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Wij streven altijd naar zeer tevreden klanten. Maar wie kan u dat nu beter vertellen dan onze klanten zelf? Op deze pagina kunt u de klantbeoordelingen lezen die over ons op Trustpilot zijn verschenen, of er direct zelf eentje achterlaten.

Prijsvergelijkingen

Over prijsvergelijkingen

Wij vergelijken regelmatig onze prijzen met die van andere aanbieders. Dit doen we, omdat we vaak horen dat het vooraf niet altijd duidelijk is wat een complete bril gaat kosten. Daarom kijken we naar de prijzen van vergelijkbare producten van onze concurrenten en laten we op een heldere en transparante manier zien wat de prijzen en prijsverschillen zijn. Lees hier meer.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden

Dat zoveel klanten bij ons kopen, is niet alleen het resultaat van ons succesvolle prijsconcept. We staan ook voor kwaliteit, professionaliteit, samenwerking en maatschappelijke betrokkenheid. Aspecten die wij als familiebedrijf iedere dag koesteren. Lees hier meer.

Feiten en cijfers

Feiten en cijfers

Na de oprichting in 1984 zette Specsavers al snel een groeispurt in. Inmiddels is Specsavers uitgegroeid tot ’s werelds grootste optiekketen in particuler bezit en marktleider in zeven van de tien landen waar we opereren. Lees hier meer en bekijk onze infographic.

Werken bij Specsavers

Werken bij Specsavers

Specsavers is anders dan andere optiekbedrijven: we zijn niet zomaar een bedrijf, maar een samenwerkingsverband. Al onze Nederlandse winkels worden gerund door zelfstandig ondernemers.

Pers

Pers

In onze newsroom vindt u het laatste nieuws, persinformatie, onze beeldbank en contactgegevens voor mediagerelateerde vragen en interviews.

Contact

Contact

U kunt ons bereiken per e-mail, telefoon, fax, post of Twitter. Op deze pagina vindt u alle mogelijkheden om contact met ons op te nemen.