Blijf altijd een stap voor op veiligheid

Bescherm uw medewerkers met de beste veiligheidsbrillen in de markt. We hebben veiligheidsbrillen voor iedereen, met en zonder sterkte.

Wat u ook kiest, u ontvangt altijd een bril van de hoogste kwaliteit, die past bij de taken van uw medewerker. Al onze veiligheidsbrillen zijn EN166 gecertificeerd en zijn CE gemarkeerd zodat er volgens de juiste normen gewerkt kan worden. De veiligheidsbril wordt perfect op maat gemaakt, op de juiste sterkte.

Alles wat u moet weten over veiligheidsbrillen

Het is belangrijk om veilig te werken. Met onze veiligheidsbrillen zijn uw medewerkers altijd beschermd. Uiteraard worden al onze veiligheidsbrillen geleverd op de juiste sterkte, zodat deze optimaal is voor het zicht van uw medewerker.

Aanpassing op basis van de taken van de werknemer

Aan de hand van een oogmeting en informatie over de specifieke werktaken helpen wij de behoeften van uw medewerkers in kaart te brengen. Zo weet u zeker dat uw bedrijf aan alle eisen voldoet en dat uw medewerkers de beste arbeidsomstandigheden hebben.

Veiligheidsbrillen

Specsavers heeft een ruime keuze aan CE-gemarkeerde veiligheidsbrillen. Monturen zijn verkrijgbaar in zowel metaal, kunststof als titanium en met verschillende glasopties, die allemaal voldoen aan de huidige EU-wetgeving en de eisen van de Nederlandse.

Wij zorgen ervoor dat uw werknemers de juiste bril hebben, maar vergeet niet dat u als werkgever zelf verantwoordelijk bent voor het regelmatig controleren van de bril op krassen en beschadigingen. De veiligheidsbril verliest in dat geval automatisch zijn certificering. Houd er ook rekening mee dat veiligheidsbrillen hun certificering automatisch verliezen 24 maanden na de datum van aankoop. In beide gevallen moet de veiligheidsbril worden vervangen. 

Brillenglazen

Specsavers ondersteunt goed zicht en gezonde ogen. Op veel werkplekken is perfect zicht een must.

Al onze veiligheidsbrillen worden geleverd met glazen van kunststof, vitra of polycarbonaat en voldoen aan de Europese en Nederlandse veiligheidsclassificaties EN166-S of EN166-F. De glazen zijn gehard en geleverd met 100% UV-bescherming. Ze kunnen worden behandeld met een antireflectiecoating om hinderlijke verblinding door verschillende lichtbronnen te verminderen - bovendien wordt het oppervlak vuil- en waterafstotend.

Veiligheidsbril met een lange levensduur

De volgende twee duurzaamheidsclassificaties zijn van toepassing op onze veiligheidsbrillen.

DS/EN 166-S
Bestand tegen stalen kogel Ø 22 mm, gewicht 43 g, snelheid 5,1 m/s. Vereist een bril met verhoogde sterkte en ten minste CR39 plastic of geharde minerale lenzen. De veiligheidsbril moet beschermen tegen lichte mechanische schokken met metaalspanen en scherven, of deeltjes die van gereedschappen of machines stuiteren, evenals lichte blootstelling aan hitte, spatten en chemische stoffen.

DS/EN 166-F
Bestand tegen stalen kogel Ø 6 mm, gewicht 0,86 g, snelheid 45 m/s. Specs-brillen met extra robuustheid en lenzen van polycarbonaat of Trivex®, die bestand zijn tegen deeltjes met hoge snelheid, hebben een lage energie-impact en zijn robuuster. De veiligheidsbril moet beschermen tegen hoge mechanische impact met metaalspanen en scherven, of deeltjes die stuiteren van gereedschappen of machines, evenals lichte blootstelling aan hitte, spatten en chemische stoffen.

Veiligheidsbrillen nodig?

Met onze kortingsvouchers voor bedrijven ontvangt u een speciale korting op veiligheidsbrillen. De kortingsvoucher geeft uw medewerkers bovendien recht op een gratis oogtest en hoortest.

Download hieronder eenvoudig het opdrachtformulier, waarmee uw medewerker naar de winkel kan gaan. Het opdrachtformulier bevat de kortingsvoucher.

  • 25% korting
  • U bepaalt het te besteden bedrag
  • Eenvoudig en snel

Indien u hulp nodig heeft met het invullen van het formulier, neem gerust contact met ons op.

We helpen u graag.