Hoortest

Hoortest

Vroegtijdig signaleren van gehoorproblemen voorkomt misschien wel jaren van frustratie en beperkt grotere gehoorschade. Komt u in aanmerking voor een gratis en vrijblijvende hoortest? Doe onze online hoortest of maak direct een afspraak bij een van onze gediplomeerde audiciens.

Hoortest online

Is u wel eens verteld dat uw TV zo hard staat? Of heeft u soms moeite om een gesprek in een groep mensen goed te volgen? Beantwoord een aantal vragen en ontdek of het verstandig is dat u een gratis uitgebreide gehoortest laat uitvoeren.

Gratis vrijblijvende hoortest

Bij Specsavers zijn hoortesten gratis en geheel vrijblijvend. Na het uitvoeren van een uitgebreide gehoortest die ongeveer 20 minuten duurt, geven onze gediplomeerde audiciens u een professioneel advies. Wij nodigen u graag uit om een kosteloze afspraak te maken.

Hoe werkt een hoortest?

Een hoortest verschilt eigenlijk niet zo veel van een oogtest. Er wordt onderzocht welke tonen u goed hoort en wanneer uw gehoor misschien iets minder wordt, simpelweg doordat u op een knop drukt wanneer u geluid hoort. Uw audicien kijkt samen met u naar het resultaat en geeft advies wat u het meeste kan helpen.

Vragenlijst voor uw audicienafspraak

Vragenlijst hoorprotocol

In 2013 is door Zorgverzekeraars Nederland een nieuwe werkwijze verplicht: het ZN-indicatieprotocol. Een onderdeel daarvan is dat u wordt gevraagd een vragenlijst in te vullen, voorafgaand aan het uitvoeren van een uitgebreide hoortest. Download uw vragenlijst hier en vul hem direct in.

Gediplomeerde audiciens

Alle winkels worden geleid door volledig gediplomeerde StAr-geregistreerde audiciens en de hoortest wordt uitsluitend door hen uitgevoerd. In een aparte ruimte wordt deskundig hooronderzoek gedaan en een perfect hooradvies gegeven, waarmee u als klant wordt begeleid naar een correcte hooraanpassing.