Garantie en service

Levenslange garantie

U bent in alle Specsavers-winkels altijd van harte welkom voor gratis onderhoud en kleine reparaties, zoals het vervangen van neuspads, het aandraaien van losse schroefjes, uw bril bijstellen of schoonmaken. Deze service bieden wij ook als u uw bril niet bij Specsavers hebt gekocht.

Kwaliteitsgarantie

In geval van productie- of materiaalfouten tot 2 jaar na aankoop, zal Specsavers uw bril repareren of vervangen. Deze garantie geldt bij normaal gebruik van uw bril.

Tevredenheidsgarantie

Kunt u niet wennen aan uw nieuwe varifocale bril, dan ruilen wij deze tot 3 maanden na aankoop voor u om. Het kan even wennen zijn als u voor het eerst varifocale glazen gaat dragen. Bent u binnen 3 maanden na aankoop niet gewend, dan kunt u deze – mits onbeschadigd – omruilen voor een ander type glazen. Indien de aankoopprijs van uw nieuwe glazen hoger ligt dan van uw eerder aangekochte product, dan dient u het verschil bij te betalen. Er wordt geen geld teruggegeven.

Zichtgarantie*

Verandert uw sterkte binnen een jaar na aankoop met meer dan 0.75 dpt, dan krijgt u bij Specsavers nieuwe glazen van hetzelfde type, met dezelfde opties. Gebeurt dit in het tweede jaar na aankoop, dan ontvangt u 50% korting op uw glazen.

Professionele service

Uw ogen zijn belangrijk. Vandaar dat oogmetingen bij Specsavers uitsluitend verricht worden door professionele MBO-gediplomeerde opticiens of HBO-gediplomeerde optometristen. Op deze manier bent u verzekerd van de beste oogzorg.

Ook is Specsavers al 17 jaar aangesloten bij de NUVO, de Nederlandse Unie van Optiekbedrijven, en bezit het NUVO-keurmerk. Deze branchevereniging maakt zich hard voor de kwaliteit van de optiekbranche. Wij vinden dit een goed streven en staan achter deze kwaliteitsstempel. U heeft op deze manier de zekerheid dat wij aan de NUVO-vereisten voldoen, zoals vakbekwaamheid en diplomering.

Wij raden u aan om uw ogen elke twee jaar te laten nakijken.

Maak een afspraak

Specsavers is de enige opticien met 100% gediplomeerde opticiens. Maak een afspraak bij één van onze winkels!

Maak een afspraak

Kom langs voor een oogmeting

Een oogmeting bij Specsavers gaat verder dan alleen het checken van uw sterkte en de gezondheid van uw ogen.

Oogmeting

Voorwaarden*

  • Geldt alleen voor klanten ouder dan 18 jaar
  • Niet geldig bij oogoperaties, zwangerschap, medicijngebruik of andere (medische) aandoeningen die invloed hebben op het gezichtsvermogen
  • Bovenstaande doet niets af aan uw wettelijke rechten en vorderingen.