Ons contactlensabonnement betekent een abonnement zonder gedoe

Een contactlensabonnement van Specsavers werkt eenvoudig. Je krijgt het comfort van onze  hoge kwaliteit contactlenzen. Of je ze nu elke dag gebruikt, alleen draagt op speciale gelegenheden of alleen als je even geen bril wilt opzetten, ons contactlens abonnement kan op jouw gebruik worden afgestemd.

Om ervoor te zorgen dat je altijd de beste ervaring met je contactlenzen hebt, hebben we de volgende services zonder extra kosten voor je in het abonnement opgenomen:

Uitgebreide oogmeting

Een abonnement moet je leven gemakkelijk maken! Daarom is het onze prioriteit om goed voor jouw ogen te zorgen via:

- Jaarlijkse controle van je contactlenzen - Gratis oogmeting wanneer dit nodig is
- We sturen je ook een herinnering!

Persoonlijk advies

Het vinden van de juiste contactlenzen voor je ogen is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat ze de hele dag comfortabel zitten. Met een abonnement staan onze winkels voor je klaar om deskundig advies te geven over:

- Productkeuze
- Aanpassen wanneer dit nodig is
- Kies de winkel waar je nazorg wilt ontvangen - Meer dan 140 winkels in Nederland staan voor je klaar om je te helpen met je contactlenzen

Onze klantenservice is er om je via chat, telefoon en e-mail te helpen bij al je vragen over je abonnement of een bestelling.

Thuisbezorging

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je zonder lenzen komt te zitten, want ze worden automatisch elke 3 maanden gratis bij je thuisbezorgd.

Controles en nazorg

Als je je contactlenzen bij Specsavers koopt, ben je verzekerd van lenzen van een hoge kwaliteit en altijd voor een aantrekkelijke prijs. Ons abonnement heeft geen kleine lettertjes zodat de keuze gemakkelijk is. Dit betekent:

- Proeflenzen zijn inbegrepen
- Er zijn geen inschrijfkosten of bindende termijnen
- Als je lenzen beschadigd raken bij het verzenden, vervangen we ze gratis voor je.

Bril t.w.v. €59

Als drager van contactlenzen weet je dat naast lenzen soms een bril nodig hebt. Elke 2 jaar kun je een bril uit onze collectie t.w.v. €59 kiezen in jouw Specsavers winkel*.

Hoe sluit ik een contactlensabonnement af?

Vind de contactlenzen die bij je levensstijl passen
Voeg ze aan je winkelmandje toe en selecteer 'abonnement' bij het afrekenen
Vul je voorschrift in, betaal en je bent klaar

Voorwaarden

*Gratis bril t.w.v. € 59 of korting tot €129 op duurder montuur. Extra glasopties mogelijk tegen bijbetaling. Na de eerste 4 betalingen kun je een bril uitkiezen en vervolgens kun je iedere 2 jaar een nieuwe gratis bril uitkiezen. Bril dient in dezelfde winkel te worden gekocht als de contactlenzen. Niet in combinatie met andere aanbiedingen