Ons contactlensabonnement betekent een abonnement zonder gedoe

Een contactlensabonnement van Specsavers werkt eenvoudig. Je krijgt het comfort van onze  hoge kwaliteit contactlenzen. Of je ze nu elke dag gebruikt, alleen draagt op speciale gelegenheden of alleen als je even geen bril wilt opzetten. Ons contactlensabonnement kan op jouw gebruik worden afgestemd.

Om ervoor te zorgen dat je altijd de beste ervaring met je contactlenzen hebt, hebben we de volgende services zonder extra kosten voor je in het abonnement opgenomen:

Eén maand gratis bij een contactlensabonnement

Het draait allemaal om goed zicht. En een goede deal is ook mooi meegenomen. Bij Specsavers bieden we je niet alleen een goede prijs, je krijgt ook nog eens 1 maand contactlenzen gratis bij het afsluiten van een contactlensabonnement. Bovendien krijg je altijd 10% korting op alle contactlenzen.

Altijd 10% korting op alle contactlenzen

Een contactlensabonnement bij Specsavers betekent dat je kunt rekenen op deskundig advies. Bijvoorbeeld over ons productassortiment, en uit welk type lenzen je kunt kiezen. We helpen je bij het vinden van contactlenzen die perfect passen, voor goed en comfortabel zicht.

Deskundig advies

De jaarlijkse contactlenscontroles zijn gratis. Als het tijd is voor een controle sturen we je een herinnering, zodat je deze check op tijd kunt plannen.

Gratis oogmeting en jaarlijkse lenzencontrole

Kies voor flexibiliteit: draag je lenzen altijd, in deeltijd of in je vrije tijd. Ervaar het gemak van een contactlensabonnement. We bezorgen de lenzen gratis bij je thuis.

Gratis thuisbezorging

Ook voor een contactlensdrager is een bril erbij altijd handig. Daarom krijg je bij een contactlensabonnement elke 2 jaar een gratis bril.  Je krijgt een gratis bril met standaard enkelvoudige glazen vanaf €59. De bril kun je uitzoeken in jouw Specsavers winkel.

Hoogwaardige contactlenzen voor een betaalbare prijs

Bij Specsavers bieden we kwaliteitscontactlenzen tegen een betaalbare prijs. Zo heb je al maandlenzen vanaf €5 per maand inclusief een gratis oogmeting en lenzencheck.

Kies uit een ruim assortiment contactlenzen van de beste merken, waaronder ons eigen merk easyvision. Dit zijn kwalitatieve en betaalbare contactlenzen, verkrijgbaar in alle typen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor torische lenzen als je een cilinder hebt, of voor varifocale lenzen als je geen leesbril meer wilt dragen. 

Voorwaarden

1 set maandlenzen of voor 30 dagen daglenzen bij afsluiting van een abonnement voor een periode van minimaal 3 maanden. Het abonnement kan worden afgesloten in de winkel of via de webshop. 10% korting bij het afsluiten van het abonnement geldt voor alle via de webshop verkrijgbare contactlenzen. De bestelde contactlenzen worden gratis thuisbezorgd. Elke 24 maanden na het afsluiten van het abonnement kom je in aanmerking voor een gratis montuur t.w.v. €59 met standaard 1.5 enkelvoudige glazen of €59 korting op een complete bril, in de aangegeven winkel. Heb je een aanvullende verzekering met vergoeding voor contactlenzen, vraag dan naar de voorwaarden in de winkel. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.