Contact

Op onze vragen & antwoorden-pagina zijn de meestgestelde vragen reeds beantwoord. Wij raden u aan eerst te kijken of uw vraag hier tussen staat. Mocht uw vraag hier niet tussen staan dan adviseren wij u het volgende.

Garanties

Wij willen graag dat u volkomen tevreden bent met onze service en producten. Daarom hebben wij een prijs- én kwaliteitsgarantie, een gewenningsgarantie op varifocale glazen en geldt er 5 jaar garantie op een hoortoestel. U kunt er hier alles over lezen.

Inhoudelijke vragen

Heeft u een inhoudelijke vraag over uw glazen, monturen, contactlenzen, hoortoestellen of uw ogen? Neem dan contact op met uw opticien of audicien. Via de winkelzoeker kunt u de contactgegevens van uw winkel zoeken.

Contact

Zoekt u contactgegevens en openingstijden van een winkel? Klik dan hier. Heeft u algemene vragen, opmerkingen of tips? We helpen u graag! Neem dan contact op met Specsavers via:

Telefoon:
Algemeen:
035 - 628 8311 (ma t/m vr van 9.00 tot 17.30)
Contactlenzen:
088 - 808 1240 (ma t/m za van 8.30 tot 18.00)

Postadres:
Specsavers International B.V.
Huizermaatweg 320-322
1271 LJ Huizen

Persoonlijke gegevens

Specsavers behandelt uw persoonlijke gegevens met de grootste zorgvuldigheid. Klik hier als u wilt dat wij uw persoonlijke gegevens bijwerken of uw marketingvoorkeuren wijzigen. U kunt ook een kopie van uw voorschrift vragen.

Wijzigen van gegevens

Wilt u uw adresgegevens of uw e-mailadres wijzigen? Of een andere wijziging doorgeven? Neem dan contact op met uw opticien of audicien. Via de winkelzoeker kunt u de contactgegevens van uw winkel zoeken.

Ook voor professionele hoorzorg

Specsavers is een familiebedrijf en de op één na grootste op de hoormarkt. Onze volledig gediplomeerde medewerkers staan voor u klaar in een van onze 120 winkels en begeleiden uw bezoek volledig. Zo garanderen wij u de allerbeste hoorzorg. Lees meer over Specsavers Audiciens