Gediplomeerde audiciens

Ontdek de voordellen van maandlenzen
Voor professioneel en deskundig advies

Wij geloven dat goede hoorzorg alleen door professionele hoorspecialisten kan worden waargemaakt. Bij Specsavers wordt u daarom geholpen door deskundige audiciens, die altijd volledig gediplomeerd en StAr-geregistreerd zijn.

Bij Specsavers wordt u altijd geholpen door volledig gediplomeerde audiciens

Iedere audicien heeft een gedegen opleiding gevolgd aan een onafhankelijk, door de overheid erkend opleidings-instituut. Zij zijn allemaal triage-audiciens; dit betekent dat zij extra opleidingen hebben gevolgd en zonder verwijzing van een KNO-arts mogen vaststellen of u in aanmerking komt voor een hoortoestel. En net als artsen, scholen zij zich continu bij om hun kennis op peil te houden.

Hoorspecialist bekijkt gehoorgang en trommelvlies

Al onze audiciens zijn StAr-gecertificeerd

StAr, de Stichting Audicienregister, is het keurmerk voor de hoorzorg. De Stichting verbetert en bewaakt de kwaliteit van de dienstverlening van audiciens en audicienbedrijven. StAr erkend audiciens zijn de deskundigen bij uitstek om een gehoorverlies vast te stellen en u te adviseren over een passende hooroplossing. Al onze audiciens én Specsavers als bedrijf zijn StAr-geregistreerd. Bovendien is Specsavers aangesloten bij de brancheorganisatie NVAB, de Nederlandse Vereniging van AudicienBedrijven.

“De klant kan vertrouwen op kwaliteit als hij wordt geholpen door een StAr-geregistreerde audicien die werkt in een gecertificeerde omgeving. Dat zijn voorwaarden voor goede hoorzorg.”

Een goed gehoor én een goed gevoel

Wist u dat Specsavers wereldwijd één van de grootste aanbieders van hoorzorg is? Dankzij onze tevreden klanten worden we het meest aan anderen geadviseerd. Naast professioneel, gekwalificeerd personeel is persoonlijke service voor ons prioriteit. We zijn een familiebedrijf, met meer dan 140 lokale winkels. U loopt de deur uit met de juiste hooroplossing én een goed gevoel.

Vind uw winkel