Alles over SuperDigital Focus 1,2,3

Klik door de tabbladen om meer te weten te komen over wat deze glazen u kunnen bieden.

Voor dichtbij en middellange afstanden

Zijn close-uptaken een vast onderdeel van uw werk of levensstijl? Dan is SuperDigital Focus 1,2,3 misschien iets voor u. Met deze brillenglazen hoeft u uw hoofd niet te bewegen om de perfecte plek in het glas te vinden, zoals met klassieke varifocale glazen, of je leesbril op uw neus te houden. Met SuperDigital Focus glazen ziet u duidelijk zonder gedoe.

SuperDigital Focus 1,2,3 is ideaal voor mensen die regelmatig wisselen tussen close-up en middellange afstanden, zowel voor werk als in uw vrije tijd. De verschillende zones zijn lekker breed voor helder, comfortabel zicht en maken het gemakkelijk om te schakelen tussen de twee afstanden. Ze bieden ook extra ondersteuning wanneer uw digitale schermen gebruikt, maar ze zijn niet geschikt voor lange afstanden.

Op al onze Super Digital-glazen geldt onze 2 voor 1-aanbieding bij aankoop met een montuur. Zie onze speciale aanbiedingen voor meer informatie.

Antwoord op uw vragen

Tijdens het autorijden bij regen, of bij tegenliggers in het donker, zie ik slechter. Is hier een bril voor?

Hoe meer licht er is, hoe beter het zicht zal zijn. Dat geldt voor iedereen. Toch zijn er oplossingen om dit te verbeteren, namelijk met ons type glas Ultradrive Night. Dit glas zorgt voor contrastrijker zicht tijdens autorijden en het vermindert schittering van koplampen. 

Wat betekent Ultra Clear?

Vandaag een bril besteld gekocht bij jullie, op de bon staat o.a. vermeld: 'Ultra Clear '.Kunt u mij zeggen wat dit inhoud?

Ultra Clear betekent dat de glazen ontspiegeld zijn. De glazen hebben dan geen hinderlijke spiegeling. U heeft dan scherper zicht en de bril ziet er mooier uit. Op ontspiegelde glazen zit bovendien een kraswerende laag. 

Waarom is UV-straling van de zon schadelijk voor de ogen?

Het schadelijke effect van UV-straling neemt toe naarmate er langere blootstelling plaatsvindt, net als bij de huid. Het verhoogt de kans om cataract (staar) of macula degeneratie te krijgen en ook op de oogleden kunnen huidafwijkingen ontstaan. Vandaar dat een goede zonnebril echt verstandig is als je naar buiten gaat in de zon, net als zonnebrand op je huid.