Perfect zicht voor dichtbij en veraf

Heeft u een levensstijl die beter zicht op een bepaalde afstand vereist? Met onze Near en Far Lifestyle-glazen kunt u de gewenste afstand kiezen en genieten van een breder gezichtsveld (dichtbij of veraf) dan mogelijk is met klassieke varifocale glazen.

Korte afstanden

Het gezichtsveld voor korte afstanden kan groter worden gemaakt als u hulp nodig heeft om dingen dichtbij te zien. Dit is prettig als u veel tijd besteedt aan lezen en andere activiteiten waarbij u dingen op korte afstand goed moet kunnen zien.

Lange afstanden

Het gezichtsveld voor lange afstanden kan groter worden gemaakt als u hulp nodig heeft om dingen ver weg te zien. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u veel tijd buitenshuis doorbrengt.

Maak afspraak voor een oogmeting en praat met onze glasexperts voor meer informatie over wat Near en Far glazen voor u kunnen betekenen.

U kunt hier ook onze andere soorten lifestyle-glazen ontdekken.

Op al onze Near en Far-glazen geldt onze 2 voor 1-aanbieding bij aankoop met een montuur. Zie onze speciale aanbiedingen voor meer informatie.

Antwoord op uw vragen

Wat is het verschil tussen varifocale en multifocale glazen?

Er is geen verschil. Beide termen worden gebruikt om hetzelfde type glazen aan te duiden, namelijk glazen waarbij het vertedeel bovenin het glas geleidelijk overgaat naar het leesdeel onderin met een onzichtbaar leesgedeelte.