Alles over SuperDigital varifocale glazen

Klik door de tabbladen om meer te weten te komen over wat SuperDigital varifocale glazen jou kunnen bieden.

Glazen voor een digitale wereld

Beeldschermen maken een groot deel uit van ons dagelijks leven, of het nu een telefoon, tablet, computerscherm of een ander apparaat is. En voor wie het moeilijk vindt om scherp te stellen op dingen dichtbij, kan het een uitdaging zijn om de hele dag naar digitale schermen te kijken. Met dit in gedachte zijn onze SuperDigital varifocale glazen een geweldige oplossing. Ze geven een comfortabel en natuurlijk zicht aan iedereen die verschillende sterktes nodig heeft voor dichtbij en veraf.

In tegenstelling tot traditionele varifocale glazen, hebben SuperDigital-glazen een speciale digitale zone die past bij de manier waarop je een apparaat gewoonlijk vasthoudt. Als je naar een smartphone kijkt, houd je deze anders vast (meestal hoger en dichterbij je gezicht) dan een boek of krant. Je gebruikt je ogen dus op een andere manier.

Met SuperDigital is de overgang van de ene afstand naar de andere gemakkelijker en voelt het natuurlijker aan voor je zichtvermogen. Zo schakel je gemakkelijk tussen een boek of krant lezen, je telefoon checken en tv kijken aan de muur. Je hoeft je hoofd niet te kantelen om de helderste plek in je glazen te vinden.

Op al onze Super Digital-glazen geldt onze 2 voor 1-aanbieding bij aankoop met een montuur. Zie onze speciale aanbiedingen voor meer informatie.

Antwoord op jouw vragen

Wat betekent Ultra Clear?

Vandaag een bril besteld gekocht bij jullie, op de bon staat o.a. vermeld: 'Ultra Clear '.Kunt u mij zeggen wat dit inhoud?

Ultra Clear betekent dat de glazen ontspiegeld zijn. De glazen hebben dan geen hinderlijke spiegeling. Je hebt dan scherper zicht en de bril ziet er mooier uit. Op ontspiegelde glazen zit bovendien een kraswerende laag. 

Computerbril / bureauglas

Ik ben werkzaam als cassiere en heb een leesbril. Nu heb ik gehoord van de computer/kantoorbril ? Ik ben dus op zoek naar een bril die ik achter de kassa op kan houden. Dus meer bereik dan een leesbril.

Bureauglazen (ofwel computer-/kantoorbril) zijn heel prettig voor mensen die werk verrichten waarbij regelmatig op verschillende nabij-afstanden wordt gekeken, zoals bij computergebruik waarbij toetsenbord, leeswerk en monitor vaak een verschillende kijkafstand opleveren. De beste oplossing is daarom afhankelijk van de wens tot welke afstand scherp te willen zien en de mate van afwisseling veraf/dichtbij.