Zie er beter uit en voel je beter met dunne glazen

Dunnere glazen verbeteren het uiterlijk en het comfort van je bril, vooral als je een hogere sterkte hebt.

  • Tot 30% dunner dan standaardglazen.
  • Ze passen in een breed scala aan monturen, dus stijl hoeft niet op de tweede plaats te komen.
  • Verbetert de uitstraling van je bril.
  • Inclusief UltraClear- of UltraClearSuperClean-coating voor helderder zicht en extra duurzaamheid

Klik op de plus- en mintekens om te zien hoe dunnere en dikkere glazen eruit zien in een montuur. Als je een zeer hoge sterkte hebt, kies dan voor onze extra dunne en superdunne glazen, die tot 40% dunner zijn dan standaardglazen.

Maak afspraak voor een oogmeting en praat met onze glasexperts om meer te weten te komen over wat dunne glazen voor jou kunnen betekenen.

Maak afspraak voor een oogmeting en praat met onze glasexperts om meer te weten te komen over wat dunne glazen voor u kunnen betekenen.

U kunt hier ook onze andere glasopties bekijken.

Op al onze dunne glazen geldt onze 2 voor 1-aanbieding bij aankoop met een montuur. Zie onze speciale aanbiedingen voor meer informatie.

Antwoord op jouw vragen

Dunne glazen

Ik heb heel sterke glazen en moet dus bijbetalen voor de optie dunnere glazen. Ik kan de 2e bril gratis krijgen, krijg ik dan in beide brillen dunne glazen? Of is het niet mogelijk om in de 2e bril ook dunnere glazen te plaatsen?

In de gratis 2e bril bij aanschaf van een bril vanaf €89,00 krijg je standaard enkelvoudige glazen gratis. Voor dunnere glazen betaal je de toeslag die hier altijd voor geldt. Voor je tweede bril betaal je dus uitsluitend de aanvullende glasopties, het montuur en de standaard enkelvoudige glazen zijn voor jou gratis.