Waarom kiezen voor een zonnebril op sterkte?

Ze zijn comfortabel en beschermen uw ogen. Kortom, de voordelen zijn groter dan de nadelen, als het gaat om zonnebrillen op sterkte, maar laten we het eens nader bekijken.

Draagt u vandaag een bril of contactlenzen? En hoe beschermt u uw ogen tegen de zon? Draagt u een gewone zonnebril of kiest u voor een  zonnebril op sterkte? Of doet u – als u een lagere sterkte heeft – een gewone zonnebril op en accepteert u dat u zicht niet perfect is? Hopelijk niet. Eén ding is zeker: UV-stralen zijn schadelijk voor uw huid en voor uw ogen, en die moeten beschermd worden. Maar hoe?

Zonnebril op sterkte, ook voor u?

Hoe krijgt u zowel comfort als bescherming? Zonnebrillen op sterkte of toch contactlenzen met een gewone zonnebril? Beide oplossingen doen het werk, en uw dagelijkse routines en persoonlijke voorkeur zullen bepalen wat het beste voor u is. Er zijn dagen dat u geen zin heeft om contactlenzen te dragen, en als u moe bent of als uw ogen gespannen zijn, is de zonnebril op sterkte het beste alternatief. Met de zonnebril op sterkte moet u echter twee brillen meenemen, wat sommige mensen vervelend vinden. Anderen bewaren ze in hun zak, tas of dashboardkastje in hun auto. Het is dus een kwestie van gemak. Maar voor de gebruikers van contactlenzen zal het vaak een goed idee zijn om de zonnebril op sterkte als 2e optie te hebben.

Klaar voor een nieuwe zonnebril?

Gratis zonnebril op sterkte bij aankoop van elke bril vanaf €89

Bekijk aanbieding

Gratis zonnebril als tweede bril?

Kiest u voor een zonnebril op sterkte, dan zult u merken dat de prijs meestal gelijk is aan die van een gewone bril. Bij Specsavers kunt u ervoor kiezen om een gratis zonnebril op sterkte te nemen als tweede bril bij aankoop van een bril vanaf €89. Een idee dat logisch is, aangezien zonnebrillen op sterkte en gewone brillen 'de perfece match' vormen. Heel vaak krijgt u de volgende reactie van mensen die een zonnebril op sterkte als hun tweede bril hebben gekozen: "Ahhh, waarom heb ik dit niet veel eerder gedaan"?