Makkelijk te gebruiken, makkelijk te proberen!

Sporten, uitgaan of gewoon eens een brilpauze nemen? Contactlenzen zijn ideaal. Laat onze contactlensspecialisten je helpen bij het vinden van de beste lenzen voor jou en probeer het eens. 

Veelvoorkomende mythen over contactlenzen

We horen vaak verschillende vooroordelen die mensen hebben over contactlenzen. We proberen hier een aantal van die vooroordelen weg te nemen: 

Mythe nr. 1: "Is het lastig om contactlenzen in te doen?" 

Het is waar dat het dragen van contactlenzen oefening vereist. Maar misschien alleen de eerste paar dagen. Als je eenmaal weet hoe je je lenzen in- en uitdoet, vergeet je zelfs dat je ze draagt. We laten zien hoe je je lenzen in en uitdoet. Het is niet moeilijk, maar het vereist in het begin een beetje oefening. We zorgen er altijd voor dat je er goed mee om kunt gaan voordat je de winkel uitloopt.

Mythe nr. 2: "Ik ben te oud voor contactlenzen"

Het dragen van contactlenzen is niet gebonden aan leeftijd. We hebben ook contactlenzen voor dragers van varifocale lenzen, dus neem contact op met een van onze winkels voordat je die mogelijkheid van lenzen uitsluit. 

Mythe nr.3: "Ik kan geen contactlenzen in mijn sterkte krijgen"

Veel mensen denken dat hun sterkte te gecompliceerd is en dat daar geen contactlenzen voor zijn. De waarheid is dat bijna alle brildragers contactlenzen kunnen dragen. Doorgaans hebben we contactlenzen met een sterkte van +10 tot -10, dus neem contact op met een van onze winkels om dit na te gaan voordat je deze mogelijkheid helemaal uitsluit.

Vind meer informatie