Opleiding & kennisdeling

Uw ogen en oren zijn belangrijke zintuigen, daar gaat u zorgvuldig mee om. Wij helpen daar graag bij. Daarom investeren we continu in actuele kennis en ervaring . Zo kunnen we professionaliteit, nu en in de toekomst, waarborgen.

Investeren in medewerkers

Specsavers Academy en Deltion College

Wij vinden het belangrijk om nieuwe kennis binnen ons vakgebied te stimuleren. Daarom investeert Specsavers veel in de ontwikkeling van bestaande medewerkers en studenten. In 2013 zijn we gestart met Specsavers Academy, in samenwerking met Deltion College. Studenten kunnen op de Academy praktijkervaring opdoen met klanten én hebben 12 meetruimtes met hoogstaande technologische apparatuur tot hun beschikking. Na het eerste jaar kiest de student een specialisme, zodat hij wordt opgeleid met het expertise dat bij hem of haar past. Met de beste ontwikkelingen verzekeren we uiteindelijk de beste ervaring in de winkel.

Samenwerken met specialisten

KNO- en oogartsen

Al onze opticiens en audiciens zijn gediplomeerd en zullen u adviseren en begeleiden met alle mogelijke oplossingen rondom uw zicht of gehoor. Zij zullen altijd verifiëren of u direct geholpen kunt worden in de winkel. Soms is er een aanleiding om u door te verwijzen naar een KNO- of oogarts. Tijdens een oogtest kunnen we bijvoorbeeld beginnende stadia van oogaandoeningen signaleren en gehoorverlies kan mogelijk ontstaan door een ontsteking. Mocht het nodig zijn, dan zullen we u begeleiden naar het juiste adres.

Clinical Conference

De Specsavers Clinical Conference is een unieke kans voor iedere professional in oog- en hoorzorg om up to date te blijven binnen het vakgebied.

Het is een van de grootste congressen voor de optiek- en hoorzorgbranche in Noord-Europa. In vijf dagen tijd komen ruim 2.200 optometristen, opticiens, optiekadviseurs, oogartsen, KNO-artsen en audiciens van binnen en buiten Specsavers in Europa bijeen om kennis en kunde op te doen en te delen. In 2017 organiseert Specsavers de zevende editie.

Annual Report 2017/2018

In dit rapport worden enkele resultaten uitgelegd van de afgelopen 12 maanden. Onze toewijding aan corporate verantwoordelijkheid blijft een integraal onderdeel van de manier waarop we werken, daarom zijn wij voortdurend bezig met de verbetering van lokale gemeenschappen, ethische handel en het beschermen van het milieu.