Opleiding & kennisdeling

Uw ogen en oren zijn belangrijke zintuigen, daar gaat u zorgvuldig mee om. Wij helpen daar graag bij. Daarom investeren we continu in actuele kennis en ervaring . Zo kunnen we professionaliteit, nu en in de toekomst, waarborgen.

Continue in ontwikkeling

Investeren in kennis en opleiding

Wij vinden het belangrijk de ontwikkeling van onze medewerkers te stimuleren. Zo kunnen we professionaliteit, nu en in de toekomst, waarborgen. Iedere medewerker heeft 24/7 toegang tot cursussen die passen bij diens functie of ontwikkelingsgebied. Daarnaast bieden we programma’s aan in samenwerking met interne en externe experts, en met mbo-scholen. Met deze programma’s creëren we uiteindelijk de beste ervaring in de winkel, zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers.

Samenwerken met specialisten

KNO- en oogartsen

Al onze opticiens, optometristen en audiciens zijn gediplomeerd en zullen u adviseren en begeleiden met alle mogelijke oplossingen rondom uw zicht of gehoor. Zij zullen altijd verifiëren of u direct geholpen kunt worden in de winkel. Soms is er een aanleiding om u door te verwijzen naar een KNO- of oogarts. Tijdens een ooggezondheidsonderzoek kunnen we bijvoorbeeld beginnende stadia van oogaandoeningen signaleren en gehoorverlies kan mogelijk ontstaan door een ontsteking. Mocht het nodig zijn, dan zullen we u begeleiden naar het juiste adres.

Clinical Conference

De Specsavers Clinical Conference is een unieke kans voor iedere professional in oog- en hoorzorg om up to date te blijven binnen het vakgebied.

Het is een van de grootste congressen voor de optiek- en hoorzorgbranche in Noord-Europa. In vijf dagen tijd komen ruim 2.200 optometristen, opticiens, optiekadviseurs, oogartsen, KNO-artsen en audiciens van binnen en buiten Specsavers in Europa bijeen om kennis en kunde op te doen en te delen.