Specsavers Clinical Conference

Het is de visie van Specsavers om professionaliteit in de branche, zowel binnen als buiten de organisatie, te vergroten. Daarom organiseren we jaarlijks de Specsavers Clinical Conference. Tijdens dit congres kunnen professionals hun kennis uitwisselen, uitbreiden en opfrissen.

Investeren in kennis

Specsavers vindt het belangrijk om continu te investeren in de ontwikkeling van ons vakgebied. Daarbij is opleiding en kennisdeling essentieel. Met de Clinical Conference kan Specsavers alle professionals in oog- en hoorzorg de mogelijkheid bieden hun kennis uit te breiden door ze presentaties van toonaangevende sprekers aan te bieden, ze de mogelijkheid te geven om te netwerken met vakgenoten en ze samen te brengen met leveranciers.

Oog- en hoorzorgprofessionals

De Specsavers Clinical Conference is specifiek voor oog- en hoorzorgprofessionals. De programma’s zijn gericht op optometristen, opticiens, contactlensspecialisten, optiekassistenten, optometrie studenten en audiciens, maar KNO- en oogartsen zijn uiteraard ook meer dan welkom.

Internationale sprekers

Als internationale marktspeler heeft Specsavers toegang tot een interessant netwerk van specialisten en zijn we in staat relevante sprekers aan te trekken. Het congres vindt plaats in vijf landen en heeft meer dan 2000 deelnemers. Op de agenda van de Nederlandse editie van Specsavers Clinical Conference staan daardoor zowel nationale als internationale sprekers, allen toonaangevend binnen hun eigen vakgebied.

Deelname voor professionals