Bij het aanschaffen van een hoortoestel gaat het erom dat u vindt wat goed voor u is: inzicht krijgen in uw hoorbehoeften, uw levensstijl en uw budget. Daarom hebben we Specsavers Advance ontwikkeld, ons eigen assortiment digitale hoortoestellen die voor ons zijn gemaakt door bekende merken. Ze hebben dus allemaal dezelfde geweldige technologie als andere hoortoestelmerken, alleen tegen Specsavers-prijzen.

 

Hoortoestel met oorstukje
Hoortoestel met slangetje

 

Hoortoestel met luidspreker
Bijna onzichtbaar hoortoestel

Vind uw hoortoestelhandleiding

Selecteer hieronder uw type hoortoestel en bekijk uw handleiding met alle informatie over het dragen, schoonmaken en bedienen van uw hoortoestel. En het vervangen van de batterijen. U kunt de handleiding ook downloaden.

Stap 1:
Hoe weet ik welk hoortoestel ik heb?

Selecteer hieronder eerst uw hoortoestel. U kunt uw type hoortoestel achterhalen door te kijken op de factuur. Hier staat onder omschrijving uw hoortoestel vermeld. Op de voorbeeldfactuur hiernaast ziet u binnen de groene lijnen hoe dat voor een Advance hoortoestel eruit ziet. Selecteer hieronder uw type hoortoestel.

Mocht uw hoortoestel niet tussen de meest voorkomende hoortoestellen staan, verzoeken wij u contact op te nemen met uw audicien. Zij kunnen u voorzien van een handleiding.
 
Onderhoudspakketten

Specsavers biedt meer zorgeloos gemak. Met één van onze onderhoudspakketten bent u gegarandeerd van voldoende batterijen en de juiste reinigings- en onderhoudsproducten.

Accessoires

Uw hoortoestel kan veel, maar voor meer mogelijkheden zijn er bij onze hoortoestellen veel accessoires verkrijgbaar. Gebruik deze als aanvulling voor een nog betere ervaring.

Telefonisch bestellen

Soms heeft u geen tijd om langs te gaan bij een van onze vestigingen. Om die reden kunt u uw hoorzorgartikelen eenvoudig telefonisch bestellen bij uw eigen winkel.