Hooraccessoires

Alles voor uw gehoor

Hoortoestellen kunnen tegenwoordig heel veel. Afhankelijk van uw gehoorverlies kunt u vaak weer veel beter horen en verstaan. Maar als u meer gemak of comfort wilt, dan is een hoortoestel alléén niet altijd genoeg. Daarom zijn bij onze hoortoestellen accessoires voor verschillende situaties en doeleinden leverbaar. Deze kunt u in plaats van, of als aanvulling op uw hoortoestel gebruiken.

oplader

Oplader

vanaf €160

In ons assortiment vindt u oplaadbare hoortoestellen met een vaste accu. Het opladen van de hoortoestellen is net zo eenvoudig als het opladen van uw smartphone.

De oplaadbare hoortoestellen kunt u 's nachts eenvoudig in de oplader leggen zodat u de volgende dag weer zorgeloos van uw hoortoestel kunt genieten, zonder te hoeven denken aan de batterijen.

Bestellen
droogkap

Elektrische droogkap UVC

vanaf €75

Met de elektrische droogkap UVC is het mogelijk om oplaadbare hoortoestellen te drogen en te desinfecteren terwijl ze worden opgeladen. Eenvoudig in gebruik doordat het apparaat over het laadstation geplaatst kan worden.

Deze droogbox is uitgerust met een UVC-lamp. Het UV-licht doodt 99,9% van alle bacteriën en schimmels die zich op het hoortoestel hebben verzameld.

Bestellen
afstandsbediening

Afstandsbedieningen en streamers

vanaf €95

Steeds meer hoortoestellen werken automatisch, maar het kan prettig zijn om zelf uw hoortoestel af te stellen. Bijvoorbeeld om het volume te wijzigen of een voorgeprogrammeerde instelling te kiezen voor als u in het theater bent.

Een afstandsbediening is dan dé oplossing voor u. Er zijn zelfs hoortoestellen die vanaf uw smartphone te bedienen zijn!

Bestellen
afstandsbediening

Tv-oplossingen

vanaf €115

Heeft u wel eens moeite de presentator van een tv-programma te verstaan, wilt u de tv liever een beetje harder zetten dan uw partner of kost het moeite sprekers in de kerk of het theater te horen?

Dan kan een tv-oplossing iets voor u zijn. Een tv-oplossing kan gebruikt worden in plaats van óf in combinatie met een hoortoestel. Het systeem wordt aangesloten op de geluidsbron (tv, radio, of het geluidssysteem in de kerk of theater). Vervolgens kunt u via de ontvanger draadloos genieten van het geluid.

Bestellen
afstandsbediening

Wek- en waarschuwingssytemen

vanaf €60

Het is belangrijk dat u waarschuwingsgeluiden kunt horen zoals de wekker, deurbel, telefoon of het brandalarm. Met een hoortoestel hoort u deze geluiden over het algemeen weer prima. Maar het kan zijn dat een hoortoestel alleen niet voldoende is om deze signalen op te merken.

Een wek- en waarschuwingssysteem kan een goede oplossing zijn. Het systeem waarschuwt u door middel van lichtflitsen of trillingen.

Bestellen
afstandsbediening

Solo-apparatuur

vanaf €150

Solo-apparatuur bestaat uit een microfoon die het geluid opvangt en het vervolgens draadloos verzend naar een ontvanger, zodat het geluid rechtstreeks ontvangen kan worden door uw hoortoestel. In werk- en schoolsituaties kan dit een uitkomst zijn.

Doordat het geluid rechtstreeks vanaf de bron door uw hoortoestellen kan worden ontvangen, wordt storend omgevingsgeluid gefilterd en gedempt.

Bestellen
afstandsbediening

Luisterhulpen

vanaf €150

Luisterhulpen kunnen helpen om, zonder een hoortoestel aan te schaffen, toch wat gemakkelijker gesprekken te kunnen volgen. Een luisterhulp bestaat uit een hoofdtelefoon en een klein kastje dat de spraak van uw gesprekspartner versterkt. Afhankelijk van de techniek in de luisterhulp (bijvoorbeeld directionele microfoons) zijn de luisterhulpen in meer of minder mate geschikt voor gebruik in drukke situaties.

Bestellen
afstandsbediening

Telefoon slechthorenden

vanaf €35

De Swissvoice Xtra 1110 is een eenvoudige vaste telefoon met diverse opties. Het is voorzien van 6 fototoetsen en grote knoppen met braillepuntjes. Het heeft een versterking van de beltoon tot +85 dB en spraakversterking met boost-functie tot maximaal +30 dB. En het is compatibel met hoortoestellen, heeft een handsfree functie en geeft een lichtsignaal bij inkomende oproepen.

Bestellen
Accessoires voor uw hoortoestel bestelt u eenvoudig online