Hooraccessoires

Alles voor uw gehoor

Hoortoestellen kunnen tegenwoordig heel veel. Afhankelijk van uw gehoorverlies kunt u vaak weer veel beter horen en verstaan. Maar als u meer gemak of comfort wilt, dan is een hoortoestel alléén niet altijd genoeg. Daarom zijn bij onze hoortoestellen accessoires voor verschillende situaties en doeleinden leverbaar. Deze kunt u in plaats van, of als aanvulling op uw hoortoestel gebruiken.

afstandsbediening

Afstandsbedieningen en streamers

vanaf €95

Steeds meer hoortoestellen werken automatisch, maar het kan prettig zijn om zelf uw hoortoestel af te stellen. Bijvoorbeeld om het volume te wijzigen of een voorgeprogrammeerde instelling te kiezen voor als u in het theater bent. Een afstandsbediening is dan dé oplossing voor u. Er zijn zelfs hoortoestellen die vanaf uw smartphone te bedienen zijn!

Uw Specsavers audicien adviseert u graag welke afstandsbediening of streamer het beste past bij uw situatie en hoortoestel. Ook het instellen van de afstandsbediening regelen we graag voor u.

Vraag het onze audicien in de winkel
afstandsbediening

Tv-oplossingen

vanaf €69.95

Heeft u wel eens moeite de presentator van een tv-programma te verstaan, wilt u de tv liever een beetje harder zetten dan uw partner of kost het moeite sprekers in de kerk of het theater te horen?

Dan kan een tv-oplossing iets voor u zijn. Een tv-oplossing kan gebruikt worden in plaats van óf in combinatie met een hoortoestel. Het systeem wordt aangesloten op de geluidsbron (tv, radio, of het geluidssysteem in de kerk of theater). Vervolgens kunt u via de ontvanger draadloos genieten van het geluid.

Koop online
afstandsbediening

Wek- en waarschuwingssytemen

vanaf €99

Het is belangrijk dat u waarschuwingsgeluiden kunt horen zoals de wekker, deurbel, telefoon of het brandalarm. Met een hoortoestel hoort u deze geluiden over het algemeen weer prima. Maar het kan zijn dat een hoortoestel alleen niet voldoende is om deze signalen op te merken.

Een wek- en waarschuwingssysteem kan een goede oplossing zijn. Het systeem waarschuwt u door middel van lichtflitsen of trillingen.

Koop online
afstandsbediening

Solo-apparatuur

vanaf €149.95

Solo-apparatuur bestaat uit een microfoon die het geluid opvangt en het vervolgens draadloos verzend naar een ontvanger, zodat het geluid rechtstreeks ontvangen kan worden door uw hoortoestel. In werk- en schoolsituaties kan dit een uitkomst zijn.

Doordat het geluid rechtstreeks vanaf de bron door uw hoortoestellen kan worden ontvangen, wordt storend omgevingsgeluid gefilterd en gedempt.

Koop online
Accessoires voor uw hoortoestel bestelt u eenvoudig online