Mijnspecsavers

Alle informatie over uw hoortoestel

Uw gehoor is belangrijk voor ons en we willen u graag ondersteunen zodat u er optimaal gebruik van kunt maken. Wij hopen dat uw hoortoestellen goed bevallen. Deze pagina zal uw ondersteunen bij het optimale gebruik ervan. U vindt op deze pagina o.a. instructievideo's, handleidingen van uw hoortoestel, informatie over eerste hulp voor uw hoortoestel, een link naar onze webshop en nog veel meer. Voor vragen neem gerust contact op met uw audicien.

Bekijk de instructie video van uw hoortoestel

Selecteer hieronder de video met het type hoortoestel dat u draagt. In deze instructie video krijgt u in ruim 3 minuten algemene uitleg over het indoen van het hoortoestel, het schoonmaken van het hoortoestel, het opladen van het hoortoestel en het vervangen van de batterijen. Heeft u na afloop nog specifieke vragen over uw type hoortoestel, neem dan contact op met uw audicien.

Vind uw hoortoestelhandleiding

Selecteer hieronder uw type hoortoestel en bekijk uw handleiding met alle informatie over het dragen, schoonmaken en bedienen van uw hoortoestel. En het vervangen van de batterijen. U kunt de handleiding ook downloaden.

Stap 1:
Hoe weet ik welk hoortoestel ik heb?

Selecteer hieronder eerst uw hoortoestel. U kunt uw type hoortoestel achterhalen door te kijken op de factuur. Hier staat onder omschrijving uw hoortoestel vermeld advance + 3 cijfers. Op de voorbeeldfactuur hiernaast ziet u binnen de groene lijnen hoe dat eruit ziet. Selecteer hieronder uw type hoortoestel.

Mocht uw hoortoestel niet tussen de meest voorkomende hoortoestellen staan, verzoeken wij u contact op te nemen met uw audicien. Zij kunnen u voorzien van een handleiding.
 

Eerste hulp bij hoortoestellen

Bij Specsavers vinden we het belangrijk dat u zelf in staat bent om de eerste hulp te verlenen bij problemen en/of defecten aan uw hoortoestel(len). Daarvoor hebben we de belangrijkste stappen op een rij gezet in de flyer "Eerste hulp bij hoortoestellen".

Download de flyer

5 jaar gratis garantie en nazorg

Uw gehoor is belangrijk voor ons. Niet alleen wanneer u voor Specsavers hoorzorg kiest, maar ook alle daaropvolgende jaren dat u het hoortoestel draagt. Daarom kunt u rekenen op maar liefst 5 jaar nazorg. Daarbij heeft u recht op 2 jaar fabrieksgarantie op productie- en materiaalfouten. Om ervoor te zorgen dat u de volledige levensduur van uw hoortoestel probleemloos kunt genieten doet Specsavers daar nog 3 jaar bovenop.

Lees meer
Bekijk onze Zorgeloos pakketten

Specsavers heeft meer zorgeloos gemak te bieden. Met één van onze Zorgeloos pakketten bent u gegarandeerd van voldoende batterijen en de juiste reinigings- en onderhoudsproducten.

Ga naar onze Zorgeloos pakketten
Bekijk onze accessoires

Uw hoortoestel kan veel, maar voor meer gemak of comfort zijn er bij onze hoortoestellen veel accessoires verkrijgbaar. Gebruik de accessoires als aanvulling op uw hoortoestel voor een nog betere ervaring.

Ga naar onze accessoires
Bekijk onze webshop

Door het coronavirus begrijpen wij dat u liever even niet de deur uit wilt. Daarom willen we u graag de mogelijkheid geven om uw hoorzorgartikelen via onze webshop te bestellen.

Ga naar onze webshop