Mijnspecsavers

Alle informatie over uw hoortoestel

Gefeliciteerd met uw nieuwe hoortoestel(len)! Uw gehoor is belangrijk voor ons en we willen u graag ondersteunen zodat u er optimaal gebruik van kunt maken. U kunt op deze pagina de handleiding van uw hoortoestel downloaden en tips en informatie over onze hoorzorg vinden.

Vind uw hoortoestelhandleiding

Selecteer hieronder uw type hoortoestel en bekijk uw handleiding met alle informatie over het dragen, schoonmaken en bedienen van uw hoortoestel. En het vervangen van de batterijen. U kunt de handleiding ook downloaden.

Stap 1:
Hoe weet ik welk hoortoestel ik heb?

Selecteer hieronder eerst uw hoortoestel. U kunt uw type hoortoestel achterhalen door te kijken op de factuur. Hier staat onder omschrijving uw hoortoestel vermeld advance + 3 cijfers. Op de voorbeeldfactuur hiernaast ziet u binnen de groene lijnen hoe dat eruit ziet. Selecteer hieronder uw type hoortoestel.

Mocht uw hoortoestel niet tussen de meest voorkomende hoortoestellen staan, verzoeken wij u contact op te nemen met uw audicien. Zij kunnen u voorzien van een handleiding.
 

Gebruik uw hoortoestel optimaal

Wat mag u verwachten van uw hoortoestel? Hoe onderhoudt u het hoortoestel? Antwoord op al uw vragen en tips over het optimaal gebruiken van uw hoortoestel, vindt u in onze online brochure.

Download de brochure
Zorgeloos genieten van uw hoortoestel

Specsavers heeft meer zorgeloos gemak te bieden. Met één van onze Zorgeloos pakketten bent u gegarandeerd van voldoende batterijen en de juiste reinigings- en onderhoudsproducten.

Bekijk Zorgeloos pakketten
Aanvulling op uw hoortoestel

Uw hoortoestel kan veel, maar voor meer gemak of comfort zijn er bij onze hoortoestellen veel accessoires verkrijgbaar. Gebruik de accessoires als aanvulling op uw hoortoestel voor een nog betere ervaring.

Bekijk de accessoires
Wijzigen van uw gegevens

Wilt u uw adresgegevens of uw e-mailadres wijzigen? Of een andere wijziging doorgeven? Neem dan contact op met uw Specsavers winkel. De medewerkers in de winkel zullen uw gegevens wijzigen.

Zoek uw winkel