Nazorg & garantie

5 jaar probleemloos horen

Uw gehoor is belangrijk voor ons. Niet alleen wanneer u voor Specsavers hoorzorg kiest, maar ook in alle daaropvolgende jaren dat u het hoortoestel draagt. U kunt rekenen op maar liefst 5 jaar nazorg! Daarbij heeft u recht op 2 jaar fabrieksgarantie op productie- en materiaalfouten. Om ervoor te zorgen dat u de volledige levensduur van uw hoortoestel probleemloos kunt genieten doet Specsavers daar nog 3 jaar bovenop!

Nazorg: we helpen u 5 jaar lang!

Bij Specsavers vinden we dat u 5 jaar nazorg en garantie verdient. De gemiddelde levensduur van een hoortoestel is namelijk ook 5 jaar. Daarom kunt u bij ons voor de volledige levensduur van uw hoortoestel terecht voor de hoorzorg die u nodig heeft – helemaal gratis.

Dit betekent dat u de eerste 5 jaar garantie heeft op de hoortoestellen en de eerste 12 batterijen gratis krijgt. Bovendien vervangen we ook gratis uw oorstukjes gedurende een periode van 5 jaar. Wij vinden het belangrijk dat u de komende 5 jaar tevreden bent en probleemloos kunt horen!

Garantie: wat als uw hoortoestel kapot gaat?

De gemiddelde levensduur van een hoortoestel is 5 jaar. Toch kan het gebeuren dat uw hoortoestel binnen deze tijd onverhoopt kapot gaat, zelfs bij zorgvuldig gebruik en onderhoud. Wanneer dit gebeurt, zal uw hoortoestel ter reparatie worden aangeboden en vergoedt Specsavers de gemaakte kosten. Zo bent u verzekerd van 5 jaar probleemloos horen.

Heeft u een afspraak nodig?

Ervaart u problemen met uw hoortoestel of heeft u vragen over het gebruik van uw hoortoestel? Dan bent u van harte welkom in onze winkel. Voor uitgebreide vragen over bijvoorbeeld het bijstellen van uw hoortoestellen maak dan een afspraak.

Maak een afspraak

Wist u dat Specsavers de op één na grootste op de hoormarkt is?

Dankzij onze tevreden klanten worden we het meest aan anderen geadviseerd

Lees onze klantbeoordelingen
Jan Welagen

klant bij Specsavers Leeuwarden

“De hoortoestellen overtreffen
mijn verwachtingen”

“Audicien Henny Holwerda van Specsavers deed eerst een uitgebreide hoortest bij me. Gezien mijn gehoorverlies raadde ze me speciale oorstukken voor in mijn oorschelp aan. Ik vond ze perfect zitten, maar Henny was niet tevreden en heeft ze teruggestuurd naar de fabriek.

Bij Specsavers denken ze niet alleen mee over financiën, maar zetten ze ook alles op alles om zo veel mogelijk ongemakken door gehoorverlies te verhelpen. Ik vind dat ze ongelooflijk betrokken zijn bij hun klanten en ik vertel dat graag aan iedereen in mijn omgeving. De hoortoestellen die ik nu heb overtreffen mijn verwachtingen en als er iets bijgesteld moet worden, loop ik gewoon even binnen!”