Onze klantbeoordelingen

Onze klanten, daar hebben we oren naar

We weten dat een goed gehoor van grote waarde is, iedere ervaring met onze hoorzorg is daarom belangrijk. Bij Specsavers streven we naar 100% tevreden klanten en wie kan u daar nu beter over vertellen dan onze klanten zelf? Op deze pagina kunt u de ervaringen van onze klanten lezen, of direct uw eigen beoordeling achterlaten.

Wij zijn er voor u

Wist u dat Specsavers de op één na grootste in de hoorzorgmarkt is? Dankzij onze tevreden klanten worden we het meest aan anderen geadviseerd. We geven u dus een goed gehoor én een goed gevoel.

Vind uw winkel

UITSTEKEND!

Hendrik

"Was ik maar naar Specsavers gegaan" is de reclametekst. Gelukkig heb ik dat gedaan voor een gehoorapparaat. Keurig advies, blij met de aanschaf en wat een fantastische service. Binnen 2 maanden door toevallige omstandigheden drie keer terug geweest voor advies en hulp. Alle keren heel vriendelijk en adequaat geholpen.

Jan Waijers

klant bij Specsavers Helmond

“Blij dat ik de stap naar Specsavers heb gezet”

“Ik vond het spannend om voor een nieuwe audicien te kiezen. Een keuze op basis van prijs is snel gemaakt, maar wat zegt dat over de service en het product? Uiteindelijk ben ik ontzettend blij dat ik de stap naar Specsavers heb durven zetten. Mijn gehoor is goed, het toestel zit prettig en past bij mijn persoonlijke situatie. De deskundigheid en service zijn ontzettend goed. Specsavers krijgt van mij een 9,5”

Goede ervaring kundigheid

Miltenburg

Wij zijn op zo correcte wijze geholpen ,ik zag er vreselijk tegen op aan een hoortoestel te beginnen , en heb het jaren uitgesteld , daar is op een goede wijze op gereageerd door u medewerkers om de onzekerheid bij mijn weg te nemen, en wat ik ook fijn vond , dat u medewerker een verdikking constateerde , ik werd doorgestuurd naar de KNO arts waar ik een onderzoek heb moeten ondergaan , van een MRI scan , die tot onze gerustelling goed was, ik heb het hoortoestel sinds december in en er is een wereld voor mijn open gegaan , dit had ik veel eerder moeten doen, ik zal zeker iedereen die met dit dilemma zit mijn belevenis vertellen , en zeker uw firma naam (Specsavers )noemen . Een zeer tevreden client.

Perfecte service, uitleg en geduld.

Harry Van Mierlo

Ben 45 jaar slechthorend en verscheidene toestellen gedragen. Voor de 1e keer bij Specsavers twee hoortoestellen aangeschaft. Door de uiterst vakkundige behandeling van de audicien is een hoorwereld voor mij opengegaan. Ben na een periode van ruim vier weken goed gewend aan alle nieuwe geluiden. Kan weer genieten van muziek, partner is eveneens dolgelukkig met de nieuwe situatie.

Jan Welagen

klant bij Specsavers Leeuwarden

“De hoortoestellen overtreffen
mijn verwachtingen”

“Audicien Henny Holwerda van Specsavers deed eerst een uitgebreide hoortest bij me. Gezien mijn gehoorverlies raadde ze me speciale oorstukken voor in mijn oorschelp aan. Ik vond ze perfect zitten, maar Henny was niet tevreden en heeft ze teruggestuurd naar de fabriek.

Bij Specsavers denken ze niet alleen mee over financiën, maar zetten ze ook alles op alles om zo veel mogelijk ongemakken door gehoorverlies te verhelpen. Ik vind dat ze ongelooflijk betrokken zijn bij hun klanten en ik vertel dat graag aan iedereen in mijn omgeving. De hoortoestellen die ik nu heb overtreffen mijn verwachtingen en als er iets bijgesteld moet worden, loop ik gewoon even binnen!”