Phonak, vervaardigd door Sonova, is een Zwitsers bedrijf en een van de grootste leveranciers van hoortoestellen. Het Phonak-assortiment beschikt over een aantal van de meest innovatieve technologieën om gebruikers te helpen verbinding te maken met de wereld om hen heen en de mensen om wie ze geven.

Vind uw hoortoestelhandleiding

Selecteer hieronder uw type hoortoestel en bekijk uw handleiding met alle informatie over het dragen, schoonmaken en bedienen van uw hoortoestel. En het vervangen van de batterijen. U kunt de handleiding ook downloaden.

Stap 1:
Hoe weet ik welk hoortoestel ik heb?

Selecteer hieronder eerst uw hoortoestel. U kunt uw type hoortoestel achterhalen door te kijken op de factuur. Hier staat onder omschrijving uw hoortoestel vermeld. Op de voorbeeldfactuur hiernaast ziet u binnen de groene lijnen hoe dat voor een Advance hoortoestel eruit ziet. Selecteer hieronder uw type hoortoestel.

Mocht uw hoortoestel niet tussen de meest voorkomende hoortoestellen staan, verzoeken wij u contact op te nemen met uw audicien. Zij kunnen u voorzien van een handleiding.