Specsavers Academy

Om nieuwe kennis in het vakgebied te stimuleren, hebben wij enkele jaren geleden de Specsavers Academy opgericht. Gezamenlijk werken we aan ontwikkeling van medewerkers en de professionalisering van het vakgebied opticien.

Medewerkers én oogzorg verbeteren

De focus op professionaliteit en opleiding is een sleutel tot het succes. Wij moedigen onze medewerkers daarom aan om het beste uit zichzelf te halen. Op de Specsavers Academy kunnen onze (aankomende) medewerkers de volgende stap in hun carrière zetten, zodat we gezamenlijk de kwaliteit van oogzorg nog verder kunnen verbeteren.

Praktijkervaring

Op de Academy kunnen Specsavers-medewerkers of nieuwe studenten zich laten (om)scholen tot opticien. In plaats van een reguliere opleiding van vier jaar, kunnen ze de studie versneld volgen op de Specsavers-Academy in samenwerking met Deltion-college. Er zijn er 12 meetruimtes met hoogstaande technologische apparatuur en veel ruimte voor praktijkervaring. Hierdoor zijn studenten goed opgeleid voor situaties in de winkel.

Interesse

Heb jij interesse in de Specsavers Academy? Neem dan contact op met Specsavers Recruitment Services via nl.srs@specsavers.com of 035-7118574. Ben je al werkzaam in de optiek? Word dan lid van de Green Club! Klik hier voor meer informatie.