Sportbrillen

Voor sommige buitensporten kan een zonnebril nodig zijn. Van fietsen, skiën tot golfen. Elke atleet kan van tijd tot tijd een sportbril nodig hebben. Specsavers helpt u graag bij het vinden van een sportbril die perfect past bij uw sport. U kunt dus altijd naar buiten en in beweging blijven, zelfs in fel zonlicht.

Fietsbrillen

Als u fietst met de zon in uw ogen, dan is een slimme zonnebril van Specsavers een goed idee. Dat geeft u de mogelijkheid om ook buiten in het felle daglicht te gaan fietsen. Met onze UltraClear glazen heeft u een weerspiegelende en kraswerende laag, die u een helderder en comfortabeler zicht geeft

Golfbrillen

Golf is een sport waarbij controle en een goede concentratie noodzakelijk zijn. Direct zonlicht in de ogen kan vervelend zijn in het spel. Dan is een sportbril van Specsavers echt een goede keuze. Door te kiezen voor UltraDrive glazen, zullen uw ogen worden beschermd tegen UV-licht, zullen ze minder last hebben van verblinding en zal het contrast worden verbeterd. 

Klaar voor een nieuwe zonnebril?

Bekijk onze actuele aanbiedingen

Zie meer

Sportbrillen op sterkte?

Draagt u een bril voor dagelijks gebruik en heeft u een sportzonnebril nodig? Dan is het misschien een goed idee om een sportbril met sterkte aan te schaffen. Hierdoor kunt u makkelijker sporten in het zonlicht zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw gewone bril en zonnebril. Bent u op zoek naar een sportbril op sterkte? Ga dan langs bij uw lokale Specsavers-winkel.