Clip on zonnebril

Clip on zonnebrillen zijn een slimme en stijlvolle keuze voor als u een zonnebril wilt dragen terwijl u uw gewone bril draagt. Met clip on zonnebrillen kunt u eenvoudig uw eigen stijl samenstellen. Met clip on zonnebrillen kunt u makkelijk wisselen en zo kunt u de kleur aan uw outfit aanpassen.  

Overzet zonnebril

De overzet zonnebril is een slimme uitvinding waardoor u uw zonnebril over uw bril kunt plaatsen. Op die manier heeft u geen zonnebril op sterkte nodig en hoeft u geen nieuwe zonnebril te kopen als uw zicht verandert. Bekijk direct ons aanbod aan overzet zonnebrillen.

Opzet zonnebril

Opzet zonnebrillen zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan designs en kleuren. Bij Specsavers vindt u handige en mooie opzet zonnebrillen die passen bij uw stijl en bril. Zo kunt u een leuke stijl samenstellen, met een opzet zonnebril van Specsavers. Op deze pagina kunt u ons aanbod bekijken

Hoe plaatst u een zonnebril over uw bril?

Een clip on zonnebril die over een gewone bril wordt geplaatst, is een supergemakkelijke manier om een zonnebril te gebruiken als u elke dag een bril draagt. Het is gemakkelijk om uw clip ons op het montuur van uw bril te klikken. Breng uw clip on zonnebril eenvoudig naar het montuur en breng ze samen totdat ze op hun plaats klikken. 

Klaar voor een nieuwe zonnebril?

Bekijk onze actuele aanbiedingen

Zie meer

Waarom een ​​clip on zonnebril?

Een clip on zonnebril is een slimme keuze waarbij u gemakkelijk losse zonnebril glazen over uw gewone bril kunt klikken. Dit geeft uw ogen UV-bescherming bovenop uw gewone bril, zonder dat u hoeft te investeren in een zonnebril op sterkte of montuur. Het kan daarom een goede keuze zijn om te investeren in een clip on zonnebril.