Gepolariseerde zonnebril

Vermijd de schittering van de zon met een gepolariseerde zonnebril 

Gepolariseerde zonnebrillen zorgen dat uw ogen ontspannen, omdat ze een goede bescherming bieden tegen reflecterend en scherp zonlicht. Trekt u graag de natuur in? Als u van vissen, skiën of fietsen houdt, is een zonnebril met gepolariseerde glazen een veilige keuze. Gepolariseerde zonnebrillen zijn universeel en ze werken in elk soort weer. Ontdek ons assortiment gepolariseerde sportbrillen hier.

Gepolariseerde zonnebrillen van Specsavers

In tegenstelling tot gewone zonnebrillen elimineren gepolariseerde glazen 99,9% van de schittering van horizontale oppervlakken zoals natte wegen, water en sneeuw. Als u eenmaal het verschil hebt ervaren, wilt u nooit meer een gewone zonnebril dragen. Bij Specsavers koopt u gepolariseerde glazen voor uw zonnebril in een zee van verschillende kleuren.

Bekijk al onze zonnebrillen.

Waarom zou u kiezen voor een gepolariseerde zonnebril?

Sport u graag buiten, bent u vaak op het water of maakt u lange wandelingen? Hier zijn vijf goede redenen waarom u voor een gepolariseerde zonnebril zou moeten kiezen.

  1. Ze maken kleuren niet alleen levendiger, ze maken uw zicht ook duidelijker.
  2. Ze helpen vermoeide ogen te verlichten.
  3. Ze verminderen de schittering van de zon.
  4. Ze hebben 100% UV-bescherming.

Vissen met een gepolariseerde zonnebril

Vissers komen dichter bij de natuur dan de meesten van ons. Vele uren aan het water betekent ook dat u de juiste uitrusting moet hebben, zodat u uw ogen beschermt en toch de beste ervaring hebt. Bij Specsavers focussen we op kwaliteit, daarom hebben we hoge kwaliteit brillen met gepolariseerde glazen, ideel voor tijdens het vissen. U kunt kiezen voor een bri met of zonder sterkte.

Klaar voor een nieuwe zonnebril?

Bekijk onze actuele aanbiedingen

Zie meer

Wist u dat...

Wist u dat 80% van uw indrukken door uw zicht worden bepaald. Uw ogen spelen een grote rol in de manier waarop u de wereld om u heen ervaart, dus het is belangrijk om ze gezond te houden. Voorkom problemen met uw zichtvermogen, laat regelmatig een oogmeting doen.