Laat uw persoonlijkheid stralen

Vind de juiste zonnebril op basis van uw persoonlijke stijl. Kies uit onze stijlvolle monturen en kleuren voor dit seizoen. Onze medewerkers in de winkels kunnen u helpen met het juiste stijladvies bij het kiezen van uw montuur. Heeft u al een montuur gevonden waar u helemaal enthousiast over bent? Dan is het goed om te weten dat veel van onze monturen ook als zonnebril kunnen worden gebruikt, zowel met als zonder sterkte.

Kleuren

Voeg een vleugje kleur toe met getinte glazen. We hebben zes glaskleuren in verschillende tinten om uit te kiezen. Met precies de juiste kleur voor u, kunt u zo uw eigen stijl creëren en aanpassen aan uw garderobe. Gekleurde glazen met UV-filter zijn niet alleen stijlvol, ze helpen ook uw ogen te beschermen.

Vormen

We hebben honderden verschillende monturen op voorraad in alle soorten en maten. Wilt u een klassieke op de jaren 50 geïnspireerde look of houdt u juist meer van scherpere vormen? Op zoek naar een tijdloze stijl of de perfecte pilotenmonturen? De keuze is aan u en onthoud dat van al onze monturen een zonnebril kan worden gemaakt.