TOTAL30 for Astigmatism

Total contactlenzen - TOTAL30 for Astigmatism
1 maand gratis

TOTAL30 for Astigmatism

Torische Maandlenzen
3 lenzen
 €47.00  

Vanaf  €42.00   per doosje te betalen in 3 maandelijkse termijnen van  €14.00  

Zo werkt het

Stap 1: Sluit uw gewenste abonnement af

Stap 2: Uw contactlenzen worden iedere drie maanden gratis thuisbezorgd.

Stap 3: U betaalt in handige, maandelijkse termijnen.

U kunt uw abonnement op ieder moment wijzigen.

  • Visa
  • MasterCard
  • iDeal

Deze aanbiedingen zijn beschikbaar:

Klik op de aanbieding voor meer informatie.

Bezorginformatie

Levertijden kunnen variëren van 5 tot 14 dagen, afhankelijk van het type lens. Selecteer je gewenste sterktes om de geschatte levertijd van je bestelling te zien.

Betalingsvoorwaarden:

Lees onze betalingsvoorwaarden

Wij zijn hier om u te helpen. Dus ervaart u problemen of heeft u vragen over uw bestelling neem dan contact op met onze klantenservice.

Gegevens

TOTAL30 for Astigmatism® zijn de eerste en enige maandlenzen die een geleidelijke overgang in watergehalte, van de kern naar het lensoppervlak, hebben en aan het oppervlak bijna 100% bedekt zijn met water. Het enige wat het oog raakt is dan ook een zacht kussentje van vocht. Ook zorgt het Precision Balance 8|4 lensontwerp voor een stabiele passing met binnen enkele seconden na het inbrengen van de contactlens al helder zicht. Hiernaast maakt de TOTAL30 for Astigmatism® contactlens gebruik van de CELLIGENT®-technologie. Deze technologie zorgt voor een beschermende laag die zoveel mogelijk het natuurlijke oppervlak van het oog nabootst om bacteriën en aanslag op de contactlenzen te weerstaan. Zodoende wordt het oog optimaal beschermd gedurende de hele maand. Tevens adviseren wij de contactlenzen elke dag goed te reinigingen en te bewaren met de juiste contactlensvloeistof.

Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op via onlineservice@specsavers.nl