easyvision Umere Toric

easyvision contactlenzen - easyvision Umere Toric
1 maand gratis

easyvision Umere Toric

Torische Daglenzen
30 lenzen
 €28.00  

Vanaf  €25.50   per doosje te betalen in 3 maandelijkse termijnen van  €8.50  

Zo werkt het

Stap 1: Sluit uw gewenste abonnement af

Stap 2: Uw contactlenzen worden iedere drie maanden gratis thuisbezorgd.

Stap 3: U betaalt in handige, maandelijkse termijnen.

U kunt uw abonnement op ieder moment wijzigen.

  • Visa
  • MasterCard
  • iDeal

Deze aanbiedingen zijn beschikbaar:

Klik op de aanbieding voor meer informatie.

Bezorginformatie

Levertijden kunnen variëren van 5 tot 14 dagen, afhankelijk van het type lens. Selecteer je gewenste sterktes om de geschatte levertijd van je bestelling te zien.

Betalingsvoorwaarden:

Lees onze betalingsvoorwaarden

Wij zijn hier om u te helpen. Dus ervaart u problemen of heeft u vragen over uw bestelling neem dan contact op met onze klantenservice.

Gegevens

Met een torische (ook wel astigmatische) contactlens kunt u de cilindrische afwijking corrigeren. Soms heeft de voorzijde van een oog een mooie ronde bolling, vergelijkbaar met een deel van een voetbal. Maar niet alle ogen zijn zo mooi rond gevormd: soms lijkt hun vorm meer op een deel van een rugbybal. Dat zorgt ervoor dat de beelden die binnenkomen anders op het netvlies worden afgebeeld. Dit verschijnsel, astigmatisme, is met cilindrische contactlenzen (ook wel torische contactlenzen genoemd) uitstekend te verhelpen.

easyvision Umere Toric daglenzen zijn dankzij het gebruikte materiaal lang zeer comfortabel te dragen. Na een dag gebruik gooit u de lenzen weg en neemt u de volgende dag weer een nieuw paar frisse lenzen.

De pluspunten van easyvision Umere Toric daglenzen:

  • De lenzen zijn gemaakt van het siliconen hydrogel materiaal, dat zorgt voor een goede zuurstoftoevoer naar de ogen en daarmee voor een hoog draagcomfort.
  • Een extra laagje op de lenzen – op basis van de AquaGen technologie – zorgt voor een goede bevochtiging, ook bij een langere draagtijd.
  • Het asferische ontwerp zorgt voor een extra helder beeld, waardoor u ook in situaties met weinig licht scherp ziet – denk bijvoorbeeld aan autorijden in het donker.
  • De lenzen bieden UV-bescherming.

easyvision Umere Toric daglenzen zijn nu bij Specsavers verkrijgbaar tegen zeer scherpe prijzen.

Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op via onlineservice@specsavers.nl