Dailies Aqua Comfort Plus Toric 90 lenzen

Dailies contactlenzen - Dailies Aqua Comfort Plus Toric 90 lenzen
1 maand gratis

Dailies Aqua Comfort Plus Toric 90 lenzen

Torische Daglenzen
90 lenzen
 €110.00  
  • Visa
  • MasterCard
  • iDeal

Deze aanbiedingen zijn beschikbaar:

Klik op de aanbieding voor meer informatie.

Bezorginformatie

Levertijden kunnen variëren van 5 tot 14 dagen, afhankelijk van het type lens. Selecteer je gewenste sterktes om de geschatte levertijd van je bestelling te zien.

Betalingsvoorwaarden:

Lees onze betalingsvoorwaarden

Wij zijn hier om u te helpen. Dus ervaart u problemen of heeft u vragen over uw bestelling neem dan contact op met onze klantenservice.

Gegevens

Met een torische (ook wel astigmatische) contactlens kunt u de cilindrische afwijking corrigeren. Soms heeft de voorzijde van een oog een mooie ronde bolling, vergelijkbaar met een deel van een voetbal. Maar niet alle ogen zijn zo mooi rond gevormd: soms lijkt hun vorm meer op een deel van een rugbybal. Dat zorgt ervoor dat de beelden die binnenkomen anders op het netvlies worden afgebeeld. Dit verschijnsel, astigmatisme, is met cilindrische contactlenzen (ook wel torische contactlenzen genoemd) uitstekend te verhelpen.

Alcon Focus Dailies AquaComfort Plus Toric zijn torische daglenzen. Dit betekent dat u iedere dag een nieuw paar frisse, comfortabele lenzen heeft.

De pluspunten van Alcon Focus Dailies AquaComfort Plus Toric daglenzen:

De hele dag prima draagcomfort dankzij Alcons Moisture technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat er bij iedere knipperbeweging een stof vrijkomt die, samen met een speciale component in het lensmateriaal, de gehele dag een fris en comfortabel gevoel geeft.
De lenzen zijn gefabriceerd met gebruik van Alcon Lightstream technologie. Dit geeft de lenzen uiterst dunne randen, die een goed draagcomfort bieden. Daarbij zijn de lenzen gemakkelijk in- en uit te doen.
De lenzen blijven goed op hun plek zitten en bieden daarmee goed en stabiel zicht.
Alcon Focus Dailies AquaComfort Plus Toric daglenzen zijn tegen een scherpe prijs verkrijgbaar bij Specsavers.

Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op via onlineservice@specsavers.nl