1 Day Acuvue Moist for Astigmatism 90 lenzen

Acuvue contactlenzen - 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism 90 lenzen
1 maand gratis

1 Day Acuvue Moist for Astigmatism 90 lenzen

Torische Daglenzen
90 lenzen
 €106.00  
  • Visa
  • MasterCard
  • iDeal

Deze aanbiedingen zijn beschikbaar:

Klik op de aanbieding voor meer informatie.

Bezorginformatie

Levertijden kunnen variëren van 5 tot 14 dagen, afhankelijk van het type lens. Selecteer je gewenste sterktes om de geschatte levertijd van je bestelling te zien.

Betalingsvoorwaarden:

Lees onze betalingsvoorwaarden

Wij zijn hier om u te helpen. Dus ervaart u problemen of heeft u vragen over uw bestelling neem dan contact op met onze klantenservice.

Gegevens

Met een torische (ook wel astigmatische) contactlens kunt u de cilindrische afwijking corrigeren. Soms heeft de voorzijde van een oog een mooie ronde bolling, vergelijkbaar met een deel van een voetbal. Maar niet alle ogen zijn zo mooi rond gevormd: soms lijkt hun vorm meer op een deel van een rugbybal. Dat zorgt ervoor dat de beelden die binnenkomen anders op het netvlies worden afgebeeld. Dit verschijnsel, astigmatisme, is met cilindrische contactlenzen (ook wel torische contactlenzen genoemd) uitstekend te verhelpen.

Johnson & Johnson 1 day ACUVUE® MOIST® FOR ASTIGMATISM torische daglenzen zijn gemakkelijk in- en uit te doen. Bovendien heeft u iedere dag een nieuw paar schone, frisse lenzen. 

De pluspunten van Johnson & Johnson 1 day ACUVUE® MOIST® FOR ASTIGMATISM:

• Helder en stabiel zicht omdat de lenzen goed op hun plek blijven zitten.
• Hoog draagcomfort, dankzij de nieuwe, exclusieve LACREON® technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat een speciaal bevochtigingscomponent tot het einde van de dag in de lens aanwezig is. Hierdoor blijven de lenzen comfortabel en fris aanvoelen.
• Uitstekende UV-bescherming.
Johnson & Johnson 1 day ACUVUE® MOIST® FOR ASTIGMATISM daglenzen zijn bij Specsavers beschikbaar tegen zeer scherpe prijzen.

Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op via onlineservice@specsavers.nl