easyvision linarial multifocal

easyvision contactlenzen - easyvision linarial multifocal

easyvision linarial multifocal

Multifocale Daglenzen
30 lenzen
 €39.00  

Vanaf  €39,00   per doosje te betalen in 3 maandelijkse termijnen van  €13,00  

Zo werkt het

Stap 1: Sluit uw gewenste abonnement af

Stap 2: Uw contactlenzen worden iedere drie maanden gratis thuisbezorgd.

Stap 3: U betaalt in handige, maandelijkse termijnen.

U kunt uw abonnement op ieder moment wijzigen.

Bezorginformatie

Levertijden kunnen variëren van 5 tot 14 dagen*, afhankelijk van het type lens. Selecteer je gewenste sterktes om de geschatte levertijd van je bestelling te zien.
*Helaas hebben sommige producten momenteel te maken met vertragingen, dit kan ervoor zorgen dat de geschatte levertijd wijzigt op het moment dat je de bestelling plaatst.

Niet tevreden? Specsavers lost het voor u op!

Lees hier over onze nazorg en service.

Gegevens

easyvision linarial multifocaal is een contactlens voor dagelijks gebruik die speciaal is ontworpen voor mensen met presbyopie (ouderdomsverziendheid). Presbyopie is een verandering in het gezichtsvermogen die vereist dat de contactlens over verschillende sterktes beschikt om zo van een afstand, maar ook bij het lezen duidelijk te kunnen zien. Het unieke Binocular Progressive System™ maakt dit mogelijk.
easyvision linarial multifocaal heeft UV-bescherming en bevat de Aquaform®-technologie van CooperVision, voor een natuurlijke hydratie en langdurig draagcomfort.
easyvision linarial multifocaal is gemaakt van een siliconen hydrogel materiaal, wat zorgt voor een dunne en flexibele lens. Deze lens heeft een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid wat zorgt voor veel comfort in het dagelijks gebruik.

Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op via onlineservice@specsavers.nl