Specsavers Business

Professionaliteit en kwaliteit vinden wij belangrijk. Kwalitatief hoogwaardige oog- en gehoorzorg wordt bij Specsavers dan ook uitsluitend geleverd door volledig gediplomeerde opticiens, audiciens, contactlensspecialisten en optometristen. Voor de zakelijke markt biedt Specsavers een speciale serie preventie - en beschermingsproducten voor professioneel en intensief gebruik. Voor meer informatie over ons business programma kunt u ons mailen via businessprogramma@specsavers.com

Specsavers wederom uitgeroepen tot beste winkelketen van Nederland

Tijdens de jaarlijkse ABN AMRO Retailer of the Year Awards is Specsavers voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot Beste Winkelketen van Nederland in de categorie audiciens.

Meer weten over dit artikel

Nederlanders onderschatten de impact van alcohol op zicht


Velen zijn ermee bekend: als je dronken bent, zie je minder scherp. Maar dat alcohol al bij kleine hoeveelheden het zichtvermogen kan beïnvloeden, weten veel mensen niet.


Meer weten over dit artikel

Veiligheidsbrillen

Veiligheidsbrillen worden gebruikt om de ogen te beschermen tegen letsel. Zo kunnen in veel werkomgevingen de ogen of het gezicht beschadigd raken door rondvliegende deeltjes, stof, dampen, chemicaliën of schadelijke straling. Specsavers levert veiligheidsbrillen met op sterkte geslepen glazen, vaste zijkapjes en diverse filter- en glasopties. Vraagt u in onze winkel naar de mogelijkheden. Al onze veiligheidsbrillen voldoen bovendien aan de wettelijke veiligheidsnormen.Veiligheidsbrillen van Specsavers

Gehoorbescherming

Veel werknemers, bijvoorbeeld in de bouw, werken regelmatig in een lawaaiige omgeving. Als norm geldt dat boven de 80 decibel (dB(A)) geluid schadelijk is voor het gehoor. Om gehoorbeschadiging te voorkomen, zijn er in de Arbo-wet regels opgenomen over lawaai. Als werkgever bent u verplicht er alles aan te doen om het lawaai zo veel mogelijk te beperken. Vraagt u gerust onze audiciens in de winkel naar alle mogelijkheden op het gebied van professionele gehoorbescherming.

Newsroom

Lees het laatste nieuws rondom Specsavers of bekijk hoe andere media over Specsavers schrijven in onze Newsroom.

Downloads

Bekijk ons jaarverslag of de beeldbank. U kunt ze hiernaast downloaden.