Wij maken het u gemakkelijk om voor het zicht en gehoor van uw medewerkers te zorgen

Als werkgever heeft u de plicht om een goede en veilige werkomgeving voor uw werknemers te creëren. Volgens de Arbowet valt hieronder zowel een computer- als een veiligheidsbril en bijvoorbeeld gehoorbescherming.

Het beste aanbod

Naast dat het wettelijk verplicht is, is het ook een heel goed idee! Het loont om voor het zicht en het gehoor van uw medewerkers te zorgen. We zijn van nature niet geprogrammeerd om ons langdurig op een vast punt van dichtbij te concentreren en dit kan ervoor zorgen dat uw medewerkers vermoeide ogen krijgen. Vermoeide ogen kunnen weer leiden tot hoofdpijn, pijn in nek en schouders en in het ergste geval ziekmelding. Gevaarlijk werk zonder gecertificeerde veiligheidsbril kan onveilige situaties opleveren en u bent misschien zelfs aansprakelijk voor als er ongeval gebeurt. Hetzelfde geldt voor werk boven een bepaald db zonder gehoorbescherming.

Gelukkig hoeft het niet moeilijk te zijn. Bij ons kunt u alle behoeften van uw medewerkers op één plek dekken - met een eenvoudig en duidelijk prijsconcept, producten van hoge kwaliteit en winkels in het hele land.

Meer weten over ons aanbod?