Duidelijker zicht als u buiten bent

Fel licht en verblinding zijn van invloed op hoe goed u kunt zien en hoe comfortabel uw ogen aanvoelen. Polariserende glazen beschermen tegen licht en schittering voor beter zicht en meer comfort.

  • Beter visueel comfort en contrast
  • 100% UV-bescherming beschermt uw ogen tegen de schadelijke effecten van de zon en vermindert dichtknijpen
  • Geweldig voor autorijden en activiteiten aan het water, zoals waterskiën, varen en vissen
  • Polariserende glazen kunnen invloed hebben op hoe u lcd-schermen ziet. Vraag onze experts in de winkel welke zonneglazen geschikt zijn voor u en uw levensstijl.

Sleep de pijlen heen en weer om de helderheid en details van polariserende glazen te ervaren.

Geschikt voor:

  • Water
  • Zon

Maak een afspraak voor een oogmeting en praat met onze glasexperts om meer te weten te komen over wat polariserende glazen voor u kunnen doen.

Hier kunt u ook onze andere glasopties bekijken.

Op al onze gepolariseerde glazen geldt onze 2 voor 1-aanbieding bij aankoop met een montuur. Zie onze speciale aanbiedingen voor meer informatie.

Antwoord op uw vragen

Waarom is UV-straling van de zon schadelijk voor de ogen?

Het schadelijke effect van UV-straling neemt toe naarmate er langere blootstelling plaatsvindt, net als bij de huid. Het verhoogt de kans om cataract (staar) of macula degeneratie te krijgen en ook op de oogleden kunnen huidafwijkingen ontstaan. Vandaar dat een goede zonnebril echt verstandig is als je naar buiten gaat in de zon, net als zonnebrand op je huid.