Nieuwe manieren van kijken, vragen om een nieuw soort glas

Het is eigenlijk nauwelijks voor te stellen hoeveel digitaler ons dagelijks leven is geworden in vergelijking met nog geen tien jaar geleden. Meer dan 90% van alle mensen heeft een smartphone, en de meesten onder ons wisselen in de loop van de dag ontelbaar vaak tussen het ene scherm en het andere.

Bij Specsavers hebben we varifocale glazen ontwikkeld die daarmee rekening houden. SuperDigital heten ze,  geoptimaliseerd voor de leesafstand van een smartphone en ontwikkeld voor een super comfortabele overgang van dichtbij, ver weg en alles er tussenin.

Niet alleen goed voor je ogen

Nekpijn, rugpijn, vermoeide ogen, hoofdpijn… het kan allemaal het resultaat zijn van ons digitale leven. We houden onze telefoon in een allesbehalve ideale hoek, de leesafstand is zelden gelijk, onze ogen moeten sneller bewegen om de content te kunnen volgen... Allemaal zaken waarbij het goed is om je ogen een handje te helpen.

Dat is precies wat glazen als SuperDigital voor je doen, en je hebt ze al vanaf €440 per bril, inclusief kraswerende laag en ontspiegeling t.w.v €100. Daarmee heb je dus ook nog eens heel veel waar voor je geld.

Meer weten over SuperDigital?

In de video legt een van onze opticiens je uit waarom SuperDigital zo’n fijne oplossing is.

Is SuperDigital iets voor jou?

Alles begint bij een oogmeting

Maak afspraak