Gratis contactlenzen uitproberen

Vrouw probeert gratis lenzen uit
Deze actie geldt altijd!
Maak een afspraak

We zijn ervan overtuigd dat je zult genieten van het dragen van onze contactlenzen, maar willen dat je daar ook zeker van bent. Je kunt de lenzen daarom gratis en vrijblijvend uitproberen voordat je ze daadwerkelijk koopt.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Onze gediplomeerde opticiens helpen je stap voor stap de ideale lens te vinden.

  • 1
  • 2
  • 3

Gratis oogonderzoek

Maak een afspraak voor een gratis oogonderzoek. Jouw gediplomeerde opticien bepaalt op basis van jouw behoeften welke contactlenzen het meest geschikt zijn voor jouw ogen.

Maak een afspraak

Proefperiode

We geven je één paar maandlenzen of vijf paar daglenzen, waarmee je het dragen van lenzen gratis kunt testen.

Gratis jaarlijkse controle

Na de proefperiode worden jouw ogen en de contactlenzen gecontroleerd. Pas als je helemaal tevreden bent worden de definitieve lenzen besteld.

Uw zicht is een belangrijk zintuig.

Laat uw zicht daarom regelmatig controleren. Een oogmeting boekt u snel en eenvoudig online. Bekijk ook meteen onze scherpe aanbiedingen.

Wist u dat:

Sommige contactlensproducenten precies dezelfde lenzen voor verschillende retailers onder verschillende merknamen tegen verschillende prijzen produceren. De lenzen zijn gelijk in kwaliteit en dus gemakkelijk uitwisselbaar. Kijk snel of de lenzen die jij nu draagt ook beschikbaar zijn in een van onze easyvision varianten en probeer je contactlenzen gratis uit.

Lenzen vergelijken


Voorwaarden

  • De gratis proefset is afhankelijk van geschiktheid en voorraad.
  • Uitgesloten zijn gekleurde lenzen en harde lenzen.
  • Per persoon één proefset per jaar.