Ongebruikte brillenvergoeding?

Ongebruikte brillenvergoeding?
Profiteer nu!
Maak een afspraak

Wanneer u een aanvullende verzekering met brillenvergoeding heeft, verdubbelen wij uw vergoeding. Krijgt u bijvoorbeeld €100 vergoed van uw zorgverzekeraar, dan ontvangt u daar van Specsavers €100 korting bovenop. De actie is geldig bij aankoop van een montuur vanaf €89. Kom langs in de winkel en profiteer van extra veel voordeel!

Uw zicht is een belangrijk zintuig.

Laat uw zicht daarom regelmatig controleren. Een oogmeting boekt u snel en eenvoudig online. Bekijk ook meteen onze scherpe aanbiedingen.
Bekijk de monturen
uit deze aanbieding
Kies uit meer dan 1.000 brillen! Met een van onze aanbiedingen vindt u altijd een prachtig montuur dat past bij uw budget.


Voorwaarden

  • Alleen geldig bij aankoop in een Specsavers winkel, niet bij aankoop in de webshop.
  • Deze actie is geldig bij aankoop van elk montuur vanaf €89 en u in het bezit bent van een aanvullende zorgverzekering waaronder u in 2021 nog recht heeft op (een deel van) de brillenvergoeding.
  • De hoogte van de korting is gelijk aan het bedrag aan brillenvergoeding dat uw zorgverzekeraar daadwerkelijk vergoedt.
  • Indien uw zorgverzekeraar de declaratie afwijst, dan zullen wij u achteraf alsnog ook de teveel in mindering gebrachte vergoeding en korting aan u factureren. Check dus op voorhand zelf de hoogte van uw brillenvergoeding bij uw verzekeraar.
  • Deze actie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen.
  • Heeft u een (aanvullende) zorgverzekering met een complete bril als brillenvergoeding (de naturabril) dan kunt u ook van deze aanbieding profiteren. Wat die aanbieding inhoudt, is afhankelijk van uw naturaverzekering en de door u gewenste brillen. Vraag daarom in uw Specsavers-winkel naar die aanbieding.

  • ©2021 Specsavers.