Veiligheidsbrillen

Veiligheidsbrillen hebben een speciale doelgroep. De meeste klanten die een veiligheidsbril nodig hebben zijn wettelijk en door de werkgever verplicht extra oogbescherming tijdens werk te dragen. Al onze veiligheidsbrillen zijn zorgvuldig geproduceerd en getest en zijn volledig in overeenstemming met de officiële Europese norm voor veiligheidsbrillen.

Oogbescherming

Veiligheidsbrillen worden gebruikt om de ogen te beschermen tegen letsel. Zo kunnen in veel werkomgevingen de ogen of het gezicht beschadigd raken door rondvliegende deeltjes, stof, dampen, chemicaliën of schadelijke straling. Het is in alle gevallen belangrijk dat de ogen rondom afgeschermd zijn, zodat er ook vanaf de zijkant niets bij de ogen kan komen.

Een goede veiligheidsbril

Verder moet een veiligheidsbril vanzelfsprekend goed passen, comfortabel zitten en voldoen aan alle wettelijke veiligheidsnormen. Tot de veiligheidsbrillen van Specsavers behoren onder meer brillen met vast zijkapjes, speciale filterlenzen en andere glasopties, al dan niet op sterkte geslepen. Als we van veiligheidsbrillen spreken, is hoge kwaliteit en grote functionaliteit zeer belangrijk. Om hoogwaardige en functionele veiligheidsbrillen te kunnen aanbieden zijn wij een partnerschap aangegaan met JC Bamford graafmachines Limited, ’s werelds grootste en meest gerenommeerde fabrikant van bouwmachines. Het bedrijf staat bekend om haar innovatieve geest en drijfveer om voortdurend te verbeteren.

Specsavers en JCB

Specsavers maakt zich samen met JCB sterk om de beste veiligheidsbrillen te produceren. Alle veiligheidsbrillen van Specsavers en JCB ondergaan een onafhankelijke test onder de voorwaarden van de Europese EN166 standaard en zijn dus gegarandeerd een veilige keuze. Uw lokale Specsavers opticien helpt u graag verder met het bestellen van een of meerdere veiligheidsbrillen. In de winkel zijn verschillende monturen te bekijken en vind u een lijst van alle beschikbare modellen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen veiligheidsbrillen bestellen via hun lokale Specsavers winkel.

Voor veiligheidsbrillen gelden speciale afspraken en voorwaarden. Meer informatie is te verkrijgen via onze B2B coordinator. Veiligheidsbrillen zijn altijd uitgesloten van aanbiedingen en tijdelijke acties, tenzij anders vermeld.