Wat kost een hoortoestel?

Tijdelijk: een hoortoestel zonder bijbetaling Hoe werkt deze unieke aanbieding?
Man en vrouw zoeken prijzen hoortoestel

Bij de aanschaf van een hoortoestel verschillen de kosten sterk en kan de prijs oplopen tot duizenden euro’s. Het is niet zo eenvoudig om de prijskaartjes van hoortoestellen te benoemen, dit wordt bepaald door de mate van uw gehoorverlies, uw eigen risico en uw eigen bijdrage. Hoeveel uw hoortoestel kost bij Specsavers en hoe dit bedrag tot stand komt, vindt u in het overzicht hieronder.

Vergoeding basisverzekering

Wanneer u aan de voorwaarden* voldoet, zal vanuit de basisverzekering 75% van de kosten worden voldaan. Heeft u dit kalenderjaar nog een eigen risico? Dit bedrag wordt door uw zorgverzekeraar op de vergoeding in mindering gebracht. Uw wettelijk verplichte eigen risico is standaard minimaal €385 en maximaal €885.

Eigen bijdrage

De kosten die u zelf betaalt, is de vastgestelde eigen bijdrage van 25%. Heeft u een aanvullende zorgverzekering? Wellicht vergoedt deze de eigen bijdrage geheel of gedeeltelijk. Specsavers vergoedt nu tijdelijk de eigen bijdrage voor uw hoortoestellen. Hoe werkt deze aanbieding?

Vergelijk prijzen: het verschil aan eigen bijdrage

Welke bedragen betaalt u bij uw zorgverzekeraar? Wij hebben er alvast 4 op een rij gezet.

Betaalbare hoorzorg voor iedereen

Met onze unieke aanbieding is professionele hoorzorg voor iedereen bereikbaar. Ongeacht waar en hoe u verzekerd bent, vergoeden wij nu uw resterende eigen bijdrage voor een hoortoestel. Profiteer nu van een hoortoestel zonder bijbetaling! Zo kunt u zorgeloos genieten bij Specsavers met altijd 5 jaar gratis garantie, service en nazorg.

"Omdat we geloven in betaalbare, kwalitatieve hoorzorg voor iedereen, nemen we genoegen met minder marge op onze hoorzorg."

Henny Holwerda, StAr geregistreerde audicien Specsavers Leeuwarden

Te mooi om waar te zijn?

Specsavers is wereldwijd een van de grootste aanbieders van hoortoestellen. Daardoor kunnen we groot inkopen en de volledige eigen bijdrage op de hoortoestellen van onze klanten vergoeden. Daarbij doen we geen concessies op kwaliteit van ons assortiment.

Gun uzelf een goed gehoor

Onze hoogwaardige hoortoestellen zijn goedgekeurd door alle zorgverzekeraars. Specsavers audiciens zijn altijd volledig gediplomeerd en StAr-geregistreerd. Beoordelingen van onze klanten bewijzen dat u op onze professionele service kunt vertrouwen.

“De klant kan vertrouwen op kwaliteit als hij wordt geholpen door een StAr-geregistreerde audicien die werkt in een gecertificeerde omgeving. Dat zijn voorwaarden voor goede hoorzorg.”

Meindert Stolk, voorzitter brancheorganisatie NVAB