Betaalbare hoorzorg voor iedereen

Alles over de prijzen van onze hoortoestellen
Man en vrouw zijn benieuwd naar de kosten van een hoortoestel.

Wat kost een hoortoestel?

Wat uw hoortoestel exact gaat kosten, kunnen wij u nu helaas nog niet vertellen. U wordt na het invullen van een vragenlijst en doen van een gratis vrijblijvende hoortest in een van de 5 categorieën ingedeeld, waarvoor verschillende tarieven zijn vastgelegd. Wel hebben we voor u op een rij gezet wat hierin bepalend is en hoe Specsavers hoorzorg voor u betaalbaar maakt.

Zo werken onze prijzen

Onze Zorgeloos pakketten

Om het maximale uit uw hoortoestel te halen, biedt Specsavers servicepakketten aan waarmee u volledig en onbezorgd kunt blijven genieten van uw hoortoestel. Variërend van voordelige batterijen tot en met onderhoudsproducten en een elektrische droogbox.

Servicepakketten

Accessoires voor verschillende situaties en doeleinden

Hoortoestellen kunnen tegenwoordig heel veel. Afhankelijk van uw gehoorverlies kunt u vaak weer veel beter horen en verstaan. Maar als u meer gemak of comfort wilt, dan is een hoortoestel alléén niet altijd genoeg. Daarom zijn bij onze hoortoestellen accessoires voor verschillende situaties en doeleinden leverbaar.

Accessoires voor uw hoortoestel

Wij maken professionele hoorzorg betaalbaar

Specsavers heeft een unieke aanbieding waardoor professionele zorg voor iedereen bereikbaar wordt. Want uw gehoor is belangrijk en verdient de beste, betaalbare hoorzorg. Daarom, ongeacht waar en hoe u verzekerd bent, vergoeden wij nu uw resterende eigen bijdrage voor een hoortoestel! Tot en met 28 februari kunt profiteren van onze een hoortoestel zonder bijbetaling aanbieding.

Bekijk deze unieke aanbieding