Twee bijna onzichtbare hoortoestellen zonder bijbetaling

Onze bijna onzichtbare hoortoestellenUw zorgverzekeraar vergoedt 75% en Specsavers de rest

Bekijk de aanbieding

Als u minder goed hoort, kan de stap naar een audicien best een drempel zijn. Wellicht associeert u een hoortoestel met ouder worden en wilt u liever niet dat een hoortoestel duidelijk zichtbaar is voor uw omgeving. Hierdoor wachten mensen helaas gemiddeld zeven jaar met het doen van een hoortest en de aanschaf van een hoortoestel.

Maar nu hoeft u dankzij Specsavers niet meer te wachten door ons ‘bijna onzichtbare hoortoestel’: de advance Instant Fit (IF). Dit hoortoestel is zo klein dat het volledig in uw gehoorgang past.

En het mooie is dat deze hoortoestellen gewoon beschikbaar zijn in onze aanbieding: "Uw zorgverzekeraar vergoedt 75% en Specsavers de rest, nu voor 2 hoortoestellen". De advance Instant Fit is niet geschikt voor ieder type gehoorverlies. Dus vraag uw audicien eerst om advies

Sublieme geluidskwaliteit

Ondanks hun kleinere formaat hebben deze hoortoestellen een verbeterde geluidskwaliteit en een geweldige natuurlijke luisterervaring. En de binaurale technologie maakt duidelijk verstaan van spraak mogelijk, zelfs in lawaaierige situaties zoals een druk restaurant. Bij deze technologie delen de hoortoestellen namelijk draadloos informatie met elkaar zodat u een optimale geluidskwaliteit ervaart.

Comfortabele pasvorm

De hoortoestellen hebben een zeer comfortabele pasvorm. Dit komt door een superzacht, duurzaam en flexibel siliconen hoesje (sleeves) die in de juiste maat van uw gehoorgang bij uw hoortoestel wordt meegeleverd.

2 hoortoestellen liggend op een zuil

Connectie met uw telefoon

En met een gratis app op uw iPhone of Android telefoon kunt u het volume of programma op uw hoortoestel heel eenvoudig zelf aanpassen.

En veel innovatieve kenmerken

Naast de bovenstaande kenmerken heeft ons ‘bijna onzichtbare hoortoestel’ nog vele andere innovatieve en klantvriendelijke kenmerken. Hieronder vindt u een overzicht van de overige kenmerken.

Jongen die liggend op de bank luistert naar muziek
advance Instant Fit (IF) ZN categorie 5 ZN categorie 4 ZN categorie 3 ZN categorie 2 ZN categorie 1
€0 €0 €0 €0 €0

Uw basisverzekering vergoedt tot 75% van uw hoortoestel. Specsavers neemt nu echter tijdelijk deze resterende eigen bijdrage voor een hoortoestel voor haar rekening. Eigen risico kan van toepassing zijn.

32 24 16 16 12

Een hoortoestel bevat kanalen om geluiden te bewerken. Hoe meer kanalen het hoortoestel heeft, hoe beter het afgesteld kan worden op uw gehoorverlies.

Versterkingsregelaars 16 12 8 8 6
Audio uitwisseling Audio uitwisseling synchronisatie synchronisatie

Binaurale signaalverwerking met audio-overdracht combineert de directionele microfooninput van beide hoortoestellen en stuurt op basis van deze informatie de microfoons, spraak- en ruismanagement en Feedback Preventer aan. Belangrijke features worden gesynchroniseerd in beide hoortoestellen. Ruimtelijke eigenschappen blijven behouden, waardoor de slechthorende zoveel mogelijk winst behaalt met de hoortoestellen.

Optimalisatie in de aansturing van alle features die bijdragen aan een verbetering van het spraakverstaan.

Zorgt ervoor dat het telefoongesprek versterkt wordt in beide hoortoestellen. Hiervoor dient gebruik te worden gemaakt van een magneet en het speciale luisterprogramma XPhone.

Opgenomen muziek Opgenomen muziek

Dit kenmerk maakt gebruik van zeer geavanceerde geluidsprocessing, om de geluidskwaliteit van muziek te optimaliseren.

Feedback Manager (Preventer) zorgt door middel van parallelle processing over beide microfoons met fase verschuiving voor een optimale geluidskwaliteit zonder last van feedback.

5 stappen 3 stappen

Dit systeem onderdrukt de ruis van de wind en behoud tegelijkertijd het spraak verstaan.

Specsavers Fit aanpassoftware gebruikt intelligente algoritmes om frequentiecompressie in te schakelen, alleen als het voordeel biedt voor de slechthorende. Frequentiecompressie dient alleen ingezet te worden als daar goede redenen voor zijn.

5 situaties 4 situaties

De versterking wordt automatisch aangepast aan de akoestische luistersituatie. Indien nodig kan de audicien - situatie specifiek - de versterking wijzigen.

Tool om het aantal afspraken te reduceren, helemaal in combinatie met AutoFit. Overall versterking wordt automatisch en geleidelijk verhoogd gedurende een vastgestelde periode, zodat de slechthorende begint met een zachtere instelling.

Op basis van geluid in de omgeving worden de volgende features automatisch aangepast: ruisreductie, directionaliteit en feedback preventer.

Hiermee kunnen de effecten van tinnitus worden gereduceerd.

Smart Connect streaming accessoire voor Bluetooth® verbinding met een smartphone waarbij streaming in stereo plaatsvindt.

Afstandsbediening

Biedt de voordelen van de Smart Remote afstandsbediening, maar dan via een smartphone app. Er zijn geen andere accessoires nodig voor deze app.

Smart Connect app (in samenwerking met Smart Connect).