Twee bijna onzichtbare hoortoestellen zonder bijbetaling

Onze bijna onzichtbare hoortoestellen

Bekijk de aanbieding

Als u minder goed hoort, kan de stap naar een audicien best een drempel zijn. Wellicht associeert u een hoortoestel met ouder worden en wilt u liever niet dat een hoortoestel duidelijk zichtbaar is voor uw omgeving. Hierdoor wachten mensen helaas gemiddeld zeven jaar met het doen van een hoortest en de aanschaf van een hoortoestel.

Maar nu hoeft u dankzij Specsavers niet meer te wachten door ons ‘bijna onzichtbare hoortoestel’: de advance Instant Fit (IF). Dit hoortoestel is zo klein dat het volledig in uw gehoorgang past. De advance Instant Fit is niet geschikt voor ieder type gehoorverlies. Dus vraag uw audicien eerst om advies.

Sublieme geluidskwaliteit

Ondanks hun kleinere formaat hebben deze hoortoestellen een verbeterde geluidskwaliteit en een geweldige natuurlijke luisterervaring. En de hoogwaardige technologie maakt duidelijk verstaan van spraak mogelijk, zelfs in lawaaierige situaties zoals een druk restaurant. Uw Specsavers audicien kan u vertellen of deze hoortoestellen geschikt zijn voor uw gehoor.

Comfortabele pasvorm

De hoortoestellen hebben een zeer comfortabele pasvorm. Dit komt door een superzacht, duurzaam en flexibel siliconen hoesje (sleeves) die in de juiste maat van uw gehoorgang bij uw hoortoestel wordt meegeleverd.

2 hoortoestellen liggend op een zuil

Bedienen met uw telefoon

En met een gratis app op uw iPhone of Android telefoon kunt u het volume of programma op uw hoortoestel heel eenvoudig zelf aanpassen.

En veel innovatieve kenmerken

Naast de bovenstaande kenmerken heeft ons ‘bijna onzichtbare hoortoestel’ nog vele andere innovatieve en klantvriendelijke kenmerken. Hieronder vindt u een overzicht van de overige kenmerken.

Jongen die liggend op de bank luistert naar muziek
advance Instant Fit (IF) ZN categorie 5 ZN categorie 4 ZN categorie 3 ZN categorie 2 ZN categorie 1
Eigen bijdrage €0 €0 €0 €0 €0

Uw basisverzekering vergoedt tot 75% van uw hoortoestel. Specsavers neemt nu echter tijdelijk deze resterende eigen bijdrage voor een hoortoestel voor haar rekening. Eigen risico kan van toepassing zijn.

Kanalen 32 24 16 16 12

Een hoortoestel bevat kanalen om geluiden te bewerken. Hoe meer kanalen het hoortoestel heeft, hoe beter het afgesteld kan worden op uw gehoorverlies.

Versterkingsregelaars 16 12 8 8 6
Voice Ranger

Optimalisatie in de aansturing van alle features die bijdragen aan een verbetering van het spraakverstaan.

Xphone

Zorgt ervoor dat het telefoongesprek versterkt wordt in beide hoortoestellen. Hiervoor dient gebruik te worden gemaakt van een magneet en het speciale luisterprogramma XPhone.

Music Enhancer Opgenomen muziek

Dit kenmerk maakt gebruik van zeer geavanceerde geluidsprocessing, om de geluidskwaliteit van muziek te optimaliseren.

Feedback Manager/Preventer

Feedback Manager (Preventer) zorgt door middel van parallelle processing over beide microfoons met fase verschuiving voor een optimale geluidskwaliteit zonder last van feedback.

Ruisreductie

Dit systeem onderdrukt de ruis van de wind en behoud tegelijkertijd het spraak verstaan.

HD Bandbreedte compressie

Specsavers Fit aanpassoftware gebruikt intelligente algoritmes om frequentiecompressie in te schakelen, alleen als het voordeel biedt voor de slechthorende. Frequentiecompressie dient alleen ingezet te worden als daar goede redenen voor zijn.

Smart Automatic Equaliser

De versterking wordt automatisch aangepast aan de akoestische luistersituatie. Indien nodig kan de audicien - situatie specifiek - de versterking wijzigen.

Smart Automatic Acclimatisation

Tool om het aantal afspraken te reduceren, helemaal in combinatie met AutoFit. Overall versterking wordt automatisch en geleidelijk verhoogd gedurende een vastgestelde periode, zodat de slechthorende begint met een zachtere instelling.

Automatic Classifier

Op basis van geluid in de omgeving worden de volgende features automatisch aangepast: ruisreductie, directionaliteit en feedback preventer.

Tinnitus functionaliteit

Hiermee kunnen de effecten van tinnitus worden gereduceerd.

Connexx Smart Connect

Smart Connect streaming accessoire voor Bluetooth® verbinding met een smartphone waarbij streaming in stereo plaatsvindt.

Connexx Smart Key

Afstandsbediening

Connexx Smart Remote app

Biedt de voordelen van de Smart Remote afstandsbediening, maar dan via een smartphone app. Er zijn geen andere accessoires nodig voor deze app.

Connexx Smart Connect app

Smart Connect app (in samenwerking met Smart Connect).