Signia is een relatief nieuw op de markt en werd in 2016 gelanceerd als onderdeel van de Sivantos Group, een toonaangevende fabrikant van hoortoestellen. Sindsdien zijn Signia-hoortoestellen steeds populairder geworden, met de allernieuwste technologie.

Signia technologie

Er zit veel opwindende technologie in de Signia-hoortoestellen die allemaal zorgen voor helder geluid in elke omgeving.

Natuurlijk gehoor

Met de Own Voice Processing™ (OVP)-technologie van Signia worden uw eigen stemgeluiden afzonderlijk van die van anderen verwerkt, zodat u geen concessies hoeft te doen aan de helderheid of kwaliteit, wat u ook hoort.

Helder geluid in elke situatie

Akoestische bewegingssensoren passen zich aan de luistersituatie aan, voor helder horen, waar u ook bent.

Bluetooth-connectiviteit

Via Bluetooth kunt u rechtstreeks verbinding maken met uw smartphone om te bellen of naar muziek te luisteren. Bovendien kunt u met de myControl™-app discreet uw instellingen aanpassen in verschillende situaties.

Onderweg opladen

Een draagbare oplaadcassette biedt drie dagen extra oplaadtijd, zodat u uw hoortoestellen opgeladen kunt houden, waar u ook bent. Of ga voor draadloos opladen en plaats uw hoortoestellen gewoon op een oplaadstation in plaats van dat u de stekker in het stopcontact steekt.

Signia stijl

Met Signia-hoortoestellen kunt u uw gehoor verbeteren zonder concessies te doen aan uw stijl, dankzij hun stijlvolle ontwerp, draagbare en aantrekkelijk ogende technologie. De hoortoestellen van Signia zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en hebben een strak, gestroomlijnd ontwerp in een discrete stijl achter het oor.