ReSound is onderdeel van de GN Group, wereldwijd marktleider als het gaat om intelligente hooroplossingen die u meer laat verstaan, meer laat ervaren en meer laat (be)leven dan u ooit voor mogelijk hield. Bij ReSound staan mensen met gehoorverlies centraal in alles wat ze doen.

ReSound technologie

Klinkt natuurlijk

Het gehoorproces en de natuurlijke manier waarop we luisteren wordt zo goed mogelijk nagebootst, zodat de hersenen kunnen horen zoals de natuur het bedoeld heeft. Dit helpt u om zich te kunnen concentreren op gesprekken en geluiden om u heen en geluiden te kunnen lokaliseren in de meest luidruchtige situaties.

Voelt natuurlijk aan

Past zich op organische wijze aan voor een optimaal draagcomfort, de hele dag lang, met gebruiksgemak. Het minimaliseert de fysieke inspanning door eenvoudige oplaadbaarheid en weerbestendig design. Daarnaast verbetert het comfort door ergonomische hoortoestellen die aansluiten op uw oren en uw levensstijl.

Verbindt u op natuurlijke wijze

Geïnspireerd door de manier waarop we in ons dagelijks leven intuïtief omgaan met mensen en apparaten. Maak verbinding met een apparaat met Bluetooth om handsfree gesprekken te voeren, naar muziek en podcasts te luisteren of de instellingen van uw hoortoestel op uw telefoon aan te passen.

Oplaadbaar

Als u geen zin heeft in het gedoe van het vervangen van onhandige wegwerpbatterijen, kunt u kiezen voor een oplaadbaar ReSound-hoortoestel. U kunt uw hoortoestellen 's nachts opladen zodat ze klaar zijn voor gebruik als u wakker wordt.

ReSound stijl

ReSound hooroplossingen zijn verkrijgbaar in verschillende cosmetische modellen en kleuropties zodat ze goed aansluiten bij u en uw levenstijl.