Phonak, vervaardigd door Sonova, is een Zwitsers bedrijf en een van de grootste leveranciers van hoortoestellen. Het Phonak-assortiment beschikt over een aantal van de meest innovatieve technologieën om gebruikers te helpen verbinding te maken met de wereld om hen heen en de mensen om wie ze geven.

Phonak technologie

AutoSense Os

AutoSense OS is een heel slimme technologie. Het analyseert elke 0,4 seconde de geluiden om u heen en kan identificeren of u zich in een luidruchtig restaurant, auto, concertzaal of thuis bevindt. Vervolgens maakt het gebruik van meerdere functies en combineert deze om meer dan 200 verschillende instellingen te creëren die precies bij uw geluidsomgeving passen.

Binaural VoiceStream Technologie

Deze technologie zorgt ervoor dat AutoSense OS effectief werkt door beide hoortoestellen aan elkaar te koppelen. Dus als u zich in een luidruchtige omgeving bevindt of met iemand aan de telefoon bent, kunt u spraak in beide oren horen.

Directe verbinding met uw telefoon

Maak verbinding met een apparaat met Bluetooth om handsfree gesprekken te voeren, naar muziek en podcasts te luisteren of de instellingen van uw hoortoestel op uw telefoon aan te passen.

Oplaadbaar

Als u geen zin heeft in het gedoe van het vervangen van onhandige wegwerpbatterijen, kunt u kiezen voor een oplaadbaar Phonak-hoortoestel dat wordt geleverd met een oplaadetui. U kunt uw hoortoestellen 's nachts opladen zodat ze klaar voor gebruik zijn als u wakker wordt.

Phonak stijl

Phonak-hoortoestellen zijn verkrijgbaar in verschillende aanpasstijlen en kleuren die helemaal bij u passen. De toestellen zijn discreet, duurzaam en lichtgewicht.