Bij het aanschaffen van een hoortoestel gaat het erom dat u vindt wat goed voor u is: inzicht krijgen in uw hoorbehoeften, uw levensstijl en uw budget. Daarom hebben we Specsavers Advance ontwikkeld, ons eigen assortiment digitale hoortoestellen die voor ons zijn gemaakt door bekende merken. Ze hebben dus allemaal dezelfde geweldige technologie als andere hoortoestelmerken, alleen tegen Specsavers-prijzen.

Advance technologie

Automatische richtmicrofoon

Een systeem dat identificeert waar spraak vandaan komt en de luisterervaring daarop richt.

Vermindering van achtergrondgeluid

Deze functie filtert op slimme wijze ongewenst achtergrondgeluid weg en helpt u spraak te horen in uitdagende omgevingen.

Directe streaming

Maak rechtstreeks verbinding met uw iPhone en andere Bluetooth-apparaten. (Afhankelijk van de compatibiliteit van mobiele telefoons)

Touch bediening

Houd onderweg controle over telefoongesprekken en media met slechts een snelle dubbele tik op het oor. Bepaalde Advance-hoortoestellen maken gebruik van Made For All-technologie om u naadloos te verbinden met al uw favoriete Bluetooth-apparaten.

Draadloze accessoires

Maak draadloos verbinding met afstandsbedieningen, tv-streamers en microfoons, zodat u beter kunt horen in moeilijke situaties.

Oplaadbaar

Vermijd het gedoe van het vervangen van onhandige wegwerpbatterijen met een van onze oplaadbare opties. Plaats ze 's avonds gewoon in de oplader en ze zijn klaar voor gebruik als u opstaat. Sommige modellen hebben zelfs een oplaadbaar hoesje, ideaal voor onderweg.

Apps

Sommige van onze modellen kunnen werken met een app op uw smartphone, zodat u het volume op uw hoortoestellen kunt aanpassen of zelfs van programma kunt wisselen. Te downloaden via Google play of de App store.

Afstellen op afstand

Op sommige van onze modellen kunnen onze audiciens aanpassingen aan uw hoortoestellen maken met behulp van een hoortoestel-app op uw smartphone of tablet. Zij sturen de nieuwe instellingen naar de app, die vervolgens draadloos naar uw hoortoestellen kan worden geüpload – allemaal vanuit het comfort van uw eigen huis.

Advance stijl

Advance hoortoestellen zijn verkrijgbaar in verschillende aanpasstijlen en kleuren die helemaal bij u passen. De toestellen zijn discreet, duurzaam en lichtgewicht.