Hoortoestellen

Hoortoestellen

Wanneer u slecht hoort wat er om u heen gebeurt, kan het dragen van een hoortoestel u echt helpen. Dankzij grote technologische vooruitgang werken hoortoestellen vandaag de dag beter dan ooit en zijn sommige inmiddels zo klein dat het niet meer te zien is dat u ze draagt.

Klant kiest een advance hoortoestel uit bij Specsavers

advance digitale hoortoestellen

Met onze betaalbare hoortoestellen blijft u volop genieten van een sociaal leven, muziek en gesprekken met anderen. Bekijk ons advance assortiment, dat exclusief voor Specsavers wordt geproduceerd door ’s werelds marktleiders in hoortechnologie.
Televisie kijken met een bluetooth gehoorapparaat

advance bluetooth hoortoestellen

Muziekliefhebber? Een bluetooth hoortoestel kunt u eenvoudig aansluiten op uw TV, radio, MP3 speler of mobiele telefoon. Dit is hét hoortoestel voor een optimale geluidskwaliteit zonder omgevingsgeluiden.

Man is tevreden met zijn gehoorapparaat

Prijzen hoortoestellen

Het prijskaartje van een hoortoestel is de door de overheid vastgestelde eigen bijdrage die u daarvoor betaalt. Voor het eerste hoortoestel vergoedt alleen Specsavers de volledige eigen bijdrage, deze is bij ons dus altijd gratis! Lees meer en bekijk het overzicht met de eigen bijdrage voor een tweede hoortoestel.

Vrouw is tevreden met nieuwe gehoorapparaat door vergoeding zorgverzekeraar

Vergoedingen zorgverzekeraars

De 75% vergoeding op een hoortoestel wordt in de meeste gevallen rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd. Specsavers heeft afspraken met alle zorgverzekeraars, u kunt dus altijd bij ons terecht.

Hoortoestel in of achter oor

In of achter het oor?

Draagt u een gehoorapparaat het liefst in of achter uw oor? Bij Specsavers worden er geen extra kosten berekend voor de kleinere hoortoestellen, dus kies de draagstijl van uw voorkeur. Welk type hoortestel past het beste bij u?

 

Uw ideale hoortoestel in 3 stappen: Specsavers legt uit

In 3 stappen uw ideale hoortoestel

Een gratis hoortest resulteert uiteindelijk in het zorgeloos gebruiken van uw gehoorapparaat. We leggen u graag uit welk stappenplan een van onze hoorspecialisten met u zal volgen.

Batterij van een hoortoestel dichtbij bekijken

Batterijen hoortoestellen

De batterijen voor uw advance hoortoestel worden geproduceerd door de marktleider in hoortoestellen batterijentechnologie. Dankzij het uitvoeren van maar liefst 104 verschillende kwaliteitscontroles, kunnen we u garanderen dat ze zeer krachtig zijn. Bij Specsavers ontvangt u altijd 2 doosjes batterijen voor de prijs van 1.