Onze hoortoestellen

Goedgekeurd door alle zorgverzekeraars
Lachende vrouw met iPad

Voor ieder type hoorverlies en alle vijf de categorieën hoortoestellen die Zorgverzekeraars Nederland heeft vastgesteld hebben wij een passende hooroplossing. Onze deskundige audiciens begeleiden u bij deze keuze. Specsavers garandeert dat uw hoortoestellen altijd op maat worden afgesteld, rekening houdend met uw wensen, persoonlijke leefomstandigheden en behoeften. Lees meer

Onze hoortoestellen zijn door alle zorgverzekeraars goedgekeurd

Ons assortiment wordt geproduceerd door de marktleiders op het gebied van hoortechnologie. Alle hoortoestellen voldoen aan de scherpe eisen die door zorgverzekeraars worden gesteld als het gaat om het goed kunnen waarnemen van geluid, verstaan in stilte of bij ruis.

Oplaadbare hoortoestellen

Optimaal genieten van uw hoortoestel zonder u zorgen te maken dat de batterijen bijna op zijn. Eenvoudig en snel in het opladen. En betrouwbaar omdat u de zekerheid wilt van een toestel met altijd voldoende energie. Zo kunt u onbezorgd heel de dag genieten van uw gehoor.

Meer weten over oplaadbare hoortoestellen?

Hoortoestellen die uw audicien op afstand voor u kan bijstellen

Altijd zonder bijbetaling, ongeacht waar en hoe u verzekerd bent

Of u nu thuis, op het werk of op vakantie bent, uw audicien kan nu overal uw hoortoestellen op afstand voor u bijstellen. Hiervoor hoeft u dus niet meer naar uw Specsavers winkel te komen! Via uw telefoon stuurt u een bericht naar uw audicien waarin u beschrijft in welke luistersituatie u problemen heeft. Uw audicien past vervolgens de instellingen op afstand van uw hoortoestel aan en u krijgt daarna een melding op uw telefoon. Met een druk op de knop kunt u deze instellingen vervolgens in uw hoortoestel programmeren.

Meer weten over bijstellen op afstand?

Hoortoestellen met directe verbinding

Altijd zonder bijbetaling, ongeacht waar en hoe u verzekerd bent

De technologische ontwikkelingen op het gebied van hoortoestellen staan niet stil. Zo kunt u bij Specsavers tegenwoordig terecht voor de nieuwste innovatieve hoortoestellen waarmee u een directe verbinding met uw mobiele telefoon kunt maken. Daarmee kunt u uw hoortoestel heel eenvoudig met uw telefoon bedienen. Of de muziek op uw telefoon rechtstreeks via uw hoortoestellen beluisteren. En u kunt zelfs een telefoongesprek voeren via uw hoortoestellen. Zowel voor Apple als Android (o.a. Samsung, Huawei en Nokia) telefoons.

Meer informatie

Bijna onzichtbare hoortoestellen

Altijd zonder bijbetaling, ongeacht waar en hoe u verzekerd bent

Als u minder goed hoort, kan de stap naar een audicien best een drempel zijn. Wellicht associeert u een hoortoestel met ouder worden en wilt u liever niet dat een hoortoestel duidelijk zichtbaar is voor uw omgeving. Hierdoor wachten mensen helaas gemiddeld zeven jaar met het doen van een hoortest en de aanschaf van een hoortoestel.

Maar nu hoeft u dankzij Specsavers niet meer te wachten door onze nieuwe 'bijna onzichtbare hoortoestellen': de advance Instant Fit (IF). Deze hoortoestellen zijn zo klein dat ze volledig in uw gehoorgang passen. De advance Instant Fit is niet geschikt voor ieder type gehoorverlies. Dus vraag uw audicien eerst om advies.

Meer weten over onzichtbare hoortoestellen

U hoeft niet te kiezen, u krijgt een passende oplossing

Niet alleen alle hoortoestellen zijn in vijf categorieën ingedeeld. De zorgvraag die uit de hoortest en door u ingevulde vragenlijst blijkt, wordt volgens dezelfde schaal vastgesteld. Kan een relatief eenvoudige oplossing in categorie 1 u helpen, dan krijgt u een hoortoestel met de juiste specificaties binnen dezelfde categorie.

Blijkt u behoefte te hebben aan de meest geavanceerde oplossing, dan valt uw hoortoestel in categorie 5.

Onze hoorspecialisten passen de hoortoestellen optimaal op uw wensen en behoeften aan. In bepaalde situaties is het mogelijk dat u een hoortoestel wilt kopen zonder dat u vergoeding van uw zorgverzekeraar ontvangt. Dat is wenselijk als u bijvoorbeeld vrij wilt zijn in uw hoortoestelkeuze en niet beperkt wilt worden door het Hoorprotocol 2.0.

Meer weten over het Hoorprotocol 2.0

Soorten gehoortoestellen

Vandaag de dag werken hoortoestellen beter dan ooit. Ook zijn sommige inmiddels zo klein, dat nauwelijks te zien is dat u ze draagt. Er zijn twee typen hoortoestellen te onderscheiden. Welk hoortoestel past het beste bij u: achter het oor of in het oor?

 • Achter het oor

  Er zijn drie verschillende stijlen waarop het hoortoestel achter het oor gedragen kan worden.

  Meer weten
 • Open oor

  Geschikt voor kleinere gehoorverliezen en ideaal voor mensen die voor het eerst een hoortoestel dragen. Bij dit onopvallende model is het slangetje verbonden met een zacht plastic oordopje in de gehoorgang. Hierbij is de gehoorgang nagenoeg niet afgesloten en wordt alleen het geluid aangevuld dat het eigen gehoor mist.

  Receiver in gehoorgang

  Vergelijkbaar met draagstijl ‘open oor’, maar geschikt voor een grotere range gehoorverlies en meer ervaren dragers. Bij dit model loopt er een dun draadje voor het oor langs. Het draadje staat in verbinding met de luidspreker van het hoortoestel, die zich in het oor bevindt. Afhankelijk van de mate van gehoorverlies is dit een oorstukje of een oordopje.

  Achter het oor

  Een hoortoestel voor meer gehoorverlies. Van achter het oor loopt er een dun slangetje het oor in, dat verbonden is met een oorstukje in de oorschelp. Indien u niet zo behendig bent, is het gemakkelijk(er) om met dit grotere hoortoestel om te gaan of het aan te passen.

 • In het oor

  Er zijn drie verschillende stijlen waarop het hoortoestel in het oor gedragen kan worden.

  Meer weten