Onze oren pikken geluidsgolven op en vertalen die naar informatie die onze hersenen begrijpen. Wanneer uw gehoor vermindert, kunnen gehoorapparaten het geluid om u heen versterken.

Moderne hoorapparaten zijn ontworpen om vooral spraak en juist geen achtergrondgeluid te identificeren. Één of meerdere microfoons vangen het geluid op, verbeteren dit en geven het vervolgens door aan het oor of de gehoorzenuw. Dankzij een gehoorapparaat worden gesprekken luider en scherper voor u.

Innovatieve hoorzorg

Bij Specsavers vinden we het belangrijk om kwalitatieve en betaalbare hoorzorg voor iedereen te leveren. Daarom houden we continu alle innovaties in de branche in de gaten. Al onze digitale hoortoestellen zijn voorzien van de nieuwste technologie. Onze hoortoestellen hebben onder andere de volgende functionaliteiten:

Luisterprogramma's

In een concertzaal heeft u hele andere luisterwensen dan op een verjaardag of in een restaurant. Daarom kunt u zelf een luisterprogramma selecteren voor de specifieke situatie waarin u zich bevindt.

Spraakverbetering

Deze functie analyseert geluidssignalen en vermindert achtergrondgeluid waardoor u gesprekken veel beter kunt volgen.

Automatische programma's

Uw omgeving verandert constant, wel zo fijn als uw gehoor automatisch ook verandert. Met deze programma’s schakelt uw hoortoestel automatisch over naar de instelling voor de juiste omgeving.