Om te ervaren dat een hoortoestel helpt, krijgt u bij Specsavers een gratis en vrijblijvende proefperiode. U test het hoortoestel in uw dagelijks leven. Op basis van uw ervaringen gaat onze audicien samen met u op zoek naar de meest optimale afstelling van het hoortoestel.

Nadat u duidelijk is uitgelegd hoe u uw hoortoestel gebruikt en onderhoudt, begint u aan een proefperiode. Tijdens deze proefperiode kunt u wennen aan uw hoortoestel en wordt deze eventueel bijgesteld. We adviseren u om uw hoortoestel zoveel mogelijk te dragen, zodat u het in verschillende omstandigheden kunt ervaren. Merkt u dat het hoortoestel nog niet naar optimaal werkt of doen er zich binnen deze periode veranderingen voor? Kom langs in de winkel en onze audiciens helpen u graag.

Ongeacht waar en hoe u verzekerd bent

Specsavers maakt hoorzorg voor iedereen bereikbaar. Dit betekent dat het ook voor de proefperiode niet van belang is waar en hoe u verzekerd bent. Mocht u overgaan tot aankoop, dan profiteert u met onze unieke aanbieding altijd van maximale vergoeding. Daarom vergoeden wij nu uw resterende eigen bijdrage voor een hoortoestel, eveneens ongeacht waar en hoe u verzekerd bent!