Test onze hoortoestellen

Gratis en vrijblijvend, tijdens een uitgebreide proefperiode

Om te ervaren dat een hoortoestel helpt, krijgt u bij Specsavers een gratis en vrijblijvende proefperiode. U test het hoortoestel in uw dagelijks leven. Op basis van uw ervaringen gaat onze audicien samen met u op zoek naar de meest optimale afstelling van het hoortoestel.

In 3 stappen naar een optimaal gehoor

Hoe werkt onze proefperiode?

1 Gratis, vrijblijvende hoortest

Naar aanleiding van de uitgebreide hoortest wordt u door onze audicien begeleid naar een hooroplossing, afgestemd op uw persoonlijke behoeften. Nadat u uw hoortoestel heeft uitgezocht en deze nauwkeurig is aangemeten, doet de audicien nogmaals verschillende testen (onder andere onder andere COSI, Vrije Veldspraak, Real Ear Measurement). Hiermee wordt gecontroleerd of het hoortoestel optimaal is afgesteld en aan verwachting voldoet.

2 Uw hoortoestel kosteloos op proef

Nadat u duidelijk is uitgelegd hoe u uw hoortoestel gebruikt en onderhoudt, begint u aan een proefperiode. Tijdens deze proefperiode kunt u wennen aan uw hoortoestel en wordt deze eventueel bijgesteld. We adviseren u om uw hoortoestel zoveel mogelijk te dragen, zodat u het in verschillende omstandigheden kunt ervaren. Merkt u dat het hoortoestel nog niet naar optimaal werkt of doen er zich binnen deze periode veranderingen voor? Kom langs in de winkel en onze audiciens helpen u graag.

3 Gegarandeerd 5 jaar nazorg en garantie

Er volgt een vervolgafspraak na 4 weken om te controleren of alles naar wens verloopt en er eventueel nog aanpassingen nodig zijn. Bij volledige tevredenheid gaat u over op aankoop en bent u gegarandeerd van 5 jaar nazorg en garantie.

Ongeacht waar en hoe u verzekerd bent!

Specsavers maakt hoorzorg voor iedereen bereikbaar. Dit betekent dat het ook voor de proefperiode niet van belang is waar en hoe u verzekerd bent. Mocht u overgaan tot aankoop, dan profiteert u met onze unieke aanbieding altijd van maximale vergoeding. Daarom vergoeden wij nu uw resterende eigen bijdrage voor een hoortoestel, eveneens ongeacht waar en hoe u verzekerd bent!

Profiteer van deze aanbieding

Wist u dat onze hoogwaardige hoortoestellen zijn goedgekeurd door alle zorgverzekeraars?

Wilt u het zelf ervaren?

Kom langs in de winkel voor een vrijblijvende gehoortest. Met meer dan 120 winkels, is er altijd een Specsavers bij u in de buurt!

Maak een afspraak

Uw deskundige hoorspecialist helpt u graag

Professioneel, gekwalificeerd personeel en persoonlijke service zijn voor ons prioriteit. We zijn een familiebedrijf, met meer dan 120 lokale winkels. Er is altijd een winkel bij u in de buurt.

Vind uw winkel

Uitleg verschillende testen uit de gehoorverbeteringscheckCOSI

Samen met de audicien onderzoekt u welke luistersituaties voor u het belangrijkst zijn en wat een hoortoestel voor u daarin kan betekenen.

Vrije Veld Spraak

Uw hoortoestel wordt aan de hand van het uitgebreide audiogram en de Real Ear Measurement voor u ingesteld. Met behulp van de Vrije Veld Spraak meting controleren we vervolgens of u met uw nieuwe hoortoestel weer zo goed mogelijk kunt verstaan. De meting geeft dan ook een goede indicatie hoe u zult horen in uw thuissituatie.

Real Ear Measurement (REM)

Door middel van een klein microfoontje in uw oor kunnen we precies meten of het hoortoestel daadwerkelijk voldoende versterking geeft, zoals we hebben berekend aan de hand van uw audiogram. Hierdoor kunnen we het hoortoestel exact afstellen op uw eigen, specifieke oor.